Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 18 Mayıs 2021 #141 Ma'at dedi: O konuyu ben onayladım, alırım bir teşekkürlerinizi(!) Başkalarının banlanmasından bu şekilde tatmin olacaksanız gelmemeliydi böyle bir tag. Genişletmek için tıkla... Ma'at hocam sağ ol.
Ma'at dedi: O konuyu ben onayladım, alırım bir teşekkürlerinizi(!) Başkalarının banlanmasından bu şekilde tatmin olacaksanız gelmemeliydi böyle bir tag. Genişletmek için tıkla... Ma'at hocam sağ ol.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #142 Gülmekten öldüm. Sürprizbozan: Cezalı Tag Çok güzel olmuş bence. Gerekliydi.
Noldryrruss Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 533 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hayfa, İsrail Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #143 yYusuffs dedi: Bazı kişiler adam konuyu açmış gitmiş diyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuda bir şey diyemem. Çünkü öyle yapanlar var evet.
yYusuffs dedi: Bazı kişiler adam konuyu açmış gitmiş diyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuda bir şey diyemem. Çünkü öyle yapanlar var evet.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 18 Mayıs 2021 #144 yYusuffs dedi: Bazı kişiler adam konuyu açmış gitmiş diyor. Bu yüzden konuyu troll zannediyorlar. Konuya troll yazınca da konu sahibi yine aşağılanıyor. Genişletmek için tıkla... Noldryrruss dedi: Bu konuda bir şey diyemem. Çünkü öyle yapanlar var evet. Genişletmek için tıkla... Yani gelse de gelmese de adam yine aşağılanacak.
yYusuffs dedi: Bazı kişiler adam konuyu açmış gitmiş diyor. Bu yüzden konuyu troll zannediyorlar. Konuya troll yazınca da konu sahibi yine aşağılanıyor. Genişletmek için tıkla... Noldryrruss dedi: Bu konuda bir şey diyemem. Çünkü öyle yapanlar var evet. Genişletmek için tıkla... Yani gelse de gelmese de adam yine aşağılanacak.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 18 Mayıs 2021 #145 Arda_Animations dedi: Gülmekten öldüm. Sürprizbozan: Cezalı Tag Eki Görüntüle 1028864 Çok güzel olmuş bence. Gerekliydi. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor deyip cezalı tagi yemek cidden komik.
Arda_Animations dedi: Gülmekten öldüm. Sürprizbozan: Cezalı Tag Eki Görüntüle 1028864 Çok güzel olmuş bence. Gerekliydi. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor deyip cezalı tagi yemek cidden komik.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #146 Salsa dedi: Tag geldi ama kaldırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bravo! Genişletmek için tıkla... Daha ifade sistemini kullanmayı bilmeyen belirli bir kitlenin olduğunu göz önünde bulundurunca suistimal edilmesi çok da şaşırtıcı değil açıkçası.
Salsa dedi: Tag geldi ama kaldırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bravo! Genişletmek için tıkla... Daha ifade sistemini kullanmayı bilmeyen belirli bir kitlenin olduğunu göz önünde bulundurunca suistimal edilmesi çok da şaşırtıcı değil açıkçası.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 18 Mayıs 2021 #147 Ma'at dedi: Birkaç basit fare hamlesi ile yapılabilecek kolay bir iş zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam, kolaylığından ziyade önerinin dikkate alınması daha değerli bence.
Ma'at dedi: Birkaç basit fare hamlesi ile yapılabilecek kolay bir iş zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam, kolaylığından ziyade önerinin dikkate alınması daha değerli bence.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #148 Ma'at dedi: Başkalarının banlanmasından bu şekilde tatmin olacaksanız gelmemeliydi böyle bir tag. Genişletmek için tıkla... Hocam elbet böyle kişiler olacak. Lütfen kurunun yanında yaşı da yakmayın. Yazık deyip geçmek lazım. Dean.308 dedi: Ne işe yarıyor deyip cezalı tagi yemek cidden komik. Genişletmek için tıkla... İroni mi anlamadım?
Ma'at dedi: Başkalarının banlanmasından bu şekilde tatmin olacaksanız gelmemeliydi böyle bir tag. Genişletmek için tıkla... Hocam elbet böyle kişiler olacak. Lütfen kurunun yanında yaşı da yakmayın. Yazık deyip geçmek lazım. Dean.308 dedi: Ne işe yarıyor deyip cezalı tagi yemek cidden komik. Genişletmek için tıkla... İroni mi anlamadım?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 18 Mayıs 2021 #149 Çok güzel oldu. Yazılan ikinci mesajı birleştirmek yerine ayrı bir mesaj olarak atma gelse keşke.
Noldryrruss Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 533 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hayfa, İsrail Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #150 yYusuffs dedi: Yani gelse de gelmese de adam yine aşağılanacak. Genişletmek için tıkla... Sen de almışsın bu arada. Nasıl bir duygu acaba? Bu arada konuya mesaj atanların yarısı ceza almış. Ben de alırsam şaşırmam. Bakalım ben ne zaman alacağım.
yYusuffs dedi: Yani gelse de gelmese de adam yine aşağılanacak. Genişletmek için tıkla... Sen de almışsın bu arada. Nasıl bir duygu acaba? Bu arada konuya mesaj atanların yarısı ceza almış. Ben de alırsam şaşırmam. Bakalım ben ne zaman alacağım.