Cezalı tagı geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam dediniz ya dalga geçenler olacaktır diye, işte şimdi geçenler olursa onlar da ban yiyecek.
Ben dalga geçenler olacaktır demedim, kimin dalga geçtiği de pek umurumda değil. Sadece ufak bir uyarıda bile damgalı şekilde gezilmesinin mantıklı olmadığını söylüyorum. Yeni kullanıcıları forumdan soğutacak bir şey bu. Yeni açılan konulara bakıyorum, konu açanların yarısı cezalı.
 
Son düzenleme:
Ben dalga geçenler olacaktır demedim, kimin dalga geçtiği de pek umurumda değil. Sadece ufak bir uyarıda bile damgalı şekilde gezilmesinin mantıklı olmadığını söylüyorum. Yeni kullanıcıları forumdan soğutacak bir şey bu. Yeni açılan konulara bakıyorum, konuyu açanların yarısı cezalı.

Hocam tam tersine birkaç üye almak için gereksiz mesaj yazmıştı :D
 
Üyeleri küçük düşürecek ve aşağılanmaya açık kılacak bir uygulama bence. Tertibinin uzun vadede muntazam bir şekilde sağlanabileceğini sanmıyorum. Suistimal edecek bir kitle olmasa amenna kabul edilebilir lâkin gelmesinin ardından, henüz 1 saati bile doldurmadan nasıl suistimal edildiğine şahit olduk.


Hocam tam tersine, birkaç üye almak için gereksiz mesaj yazmıştı.
İşi çocuk oyuncağına çevirmeye çalışan birkaç üye örneği işte. Çok da bir önemi yok açıkçası.
 
Küçük uyarılar için dediğinize katılıyorum.

Bir süredir görmediğim, neden yazmadığını merak ettiğim kişilerin de cezalı olduğunu bu sayede öğrendim.

Belki bu etiketi alan kişi daha dikkatli davranır.
Sanmıyorum. Zaten uyarıyı alan kişi dikkatli davranır. Foruma açık bir şekilde tek bir yanlıştan dolayı ''Cezalı'' damgası almasına gerek yok. Yeni bir sistem zaten. Çok tartışmanın da bir anlamı yok, ilerleyen vakitlerde göreceğiz nasıl işleyeceğini.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı