CFMOTO kronikleri yoğun bir marka. Servisleri çok kötü olan bir marka. Yedek parça durumu sıkıntı bir marka. Yedek parça fiyatları çok yüksek olan bir marka. İkinci elde çok değer kaybeden bir marka. Malzeme kalitesi iyi olmayan bir marka. Hepsini bir araya getirince de güven vermeyen bir marka. Voge ise yani voge veya o ayarda ülkeye yeni girmiş markalar. Bu markalarda ise servis kimdir nedir belli değil, yedek parça hiç yok, ikinci el değer kaybı daha da muazzam derecede fazla, talebi de çok az hatta neredeyse sıfır. En büyük sorun ise akıbeti belli değil. Pazarda bugün var yarın yok bun kimse kestiremez, bilemez. Bütçen ne kadardır bilmiyorum fakat brixton 500 serisi var o seride 3 model var diye biliyorum geçenlerde komşum aldı 500 CrossFire XC modelini sürdüm, denedim motor gayet güzel. Avusturya menşeli bir motor, parça kalitesi çok iyi. Motor bloğu Honda CBR500 de kullanılan 47 beygirlik motor bloğu, şimdi aynı blok 2025 model CBR500, CB500 hornet ve NX500'de de kullanılıyor. Amortisörleri kyb ve amortisör konforunu çok beğendim. Parça ve işçilik kaliteside gayet iyiydi. Fiyatı da çok pahalı değil 350-400 bin arası diye biliyorum. İsotlar grup bünyesinde dolayısıyla iyi bir distribütöre sahip, parça sorunu evet olabilir fakat en azından muhatabın belli ve sağlam. Bir bak derim.