Achylf
Decapat
7 aydır TVS Apache rtr 200 sahibiyim. Motor güzel ama artık 200 CC tatmin etmemeye başladı. Önümüzdeki sene motoru satıp yükseltmeyi düşünüyorum, 400-600 CC arası bir motor almayı planlıyorum. Ama bu CC'lere çıkınca da bütçeyi epey bir arttırmak gerekiyor. Bu durum da insanı Yamaha, Honda gibi güvenilir ama pahalı markalardan, daha fiyat performans odaklı markalara bakmaya itiyor. Motor tipi olarak adventure bakıyorum ama naked da olabilir. Şu an en beğendiğim ve almayı düşündüğüm motor voge 525DSX, ama o da 2025'te bayağı zamlanmış. CFMOTO 450MT ve 450nk, özellik olarak baktığımızda kağıt üstünde iyi motorlar ve fiyatları da güzel. Ama yıllardır CFMOTO hakkında hep negatif yorumlar duydum. Motorun parça kalitesinin kötü olması yetmezmiş gibi servis ilgisizliği ve ikinci elinin ölü fiyatlarda olması iyice soğutuyor markadan. Halihazırda bu düşüncedeyken, yaşadığım ildeki CFMOTO servislerindeki üslubu da gördükten sonra iyice CFMOTO fobisi oluştu bende. Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum, yani benim durumum biraz ön yargı gibi çünkü tek bir servise bakarak sonuca varılmaz ama forumlarda veya Google haritalar yorumlarında da insanlar hep memnuniyetsiz. Sizce CFMOTO'dan motor alıp uzun yıllar sorunsuz sürmek mümkün mü, yoksa ön yargım doğru mu?
Son düzenleyen: Moderatör: