Çözüldü CG 125 tekleme yapiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak619

Centipat
Daha fazla  
Küba CG 125 km Plus'ım var. Yolda giderken veya boştayken sabit gazda tekliyor. Motor rölantideyken stop ediyor bu sorunu yüksek devirlerde yapmıyor bazen tık diyor ses çıkıp stop ediyor bu sorunu motor sıcakken yapıyor motor soğukken yapmıyor. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Hocam yaşadığınız durum tamamen motorun durumuyla alakalı eğer motorunuz sıfırsa garantiye gösterin ancak kübanın eski motorlarındansa (motorlarla ilgilenmiyorum o yüzden eskimidir yenimidir çok bilmem) motorun değişmesi lazım veya motordaki vites geçişini sağlayan alet neyse arabadaki şanzıman gibi değişmesi söz konusu sanayi şart hocam sizin elinizden birşey gelmez saygılar

Küba CG 125 km Plus'ım var. Yolda giderken veya boştayken sabit gazda tekliyor. Motor rölantideyken stop ediyor bu sorunu yüksek devirlerde yapmıyor bazen tık diyor ses çıkıp stop ediyor bu sorunu motor sıcakken yapıyor motor soğukken yapmıyor. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Isıtma açık olabilir ısıtmayı karbüratörün yanındaki siyah şeyi çevirerek kapatabilirsin.

Hocam yaşadığınız durum tamamen motorun durumuyla alakalı eğer motorunuz sıfırsa garantiye gösterin ancak Küba'nın eski motorlarındansa (motorlarla ilgilenmiyorum o yüzden eski midir yeni midir çok bilmem) motorun değişmesi lazım veya motordaki vites geçişini sağlayan alet neyse arabadaki şanzıman gibi değişmesi söz konusu sanayi şart hocam sizin elinizden bir şey gelmez saygılar.

Motor 3 yıllık.

Isıtma açık olabilir ısıtmayı karbüratörün yanındaki siyah şeyi çevirerek kapatabilirsin.

Açık değil ama sağol.

Bujiyi kontrol ettiniz mi?

Hayır etmedim ederim. Sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı