İyi sosyaller, CG aldım ikinci el ucuza, marşa tuşuna basınca tık ses geliyor her basmamda tık diye ses geliyor herhangi bir marş belirtisi yok sadece tık sesi, acaba neden bilen var mıdır?
İyi sosyaller, CG aldım ikinci el ucuza, marşa tuşuna basınca tık ses geliyor her basmamda tık diye ses geliyor herhangi bir marş belirtisi yok sadece tık sesi, acaba neden bilen var mıdır?
Hocam tık çiyuv diye mi ses geliyor?
Hocam tık çiyuv diye mi ses geliyor?
Benim Yuki hammer 50 her şey sinyal dörtlü falan çaalışıyor ama marş almıyor böyle ses geliyor sadece neden olabilir?
a marş kablosunu kontrol etBenim Yuki hammer 50 her şey sinyal dörtlü falan çaalışıyor ama marş almıyor böyle ses geliyor sadece neden olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.