goqhan06
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar uzun zamandır port yönlendirme kullanmıyordum. Annemin evine güvenlik kamerası aldım, montajını yapmadan test ettim, ilk başlarda karekod ile P2P üzerinden port açmadan seyrettiğim için görüntünün biraz geç geldiğini fark ettim. Sonra buluttan geldiği için modemde port açtım, bağlantı başarısız oldu, kontrol ettiğimde CGN IP'de olduğumu fark ettim. Gerçek IP olmadığı için doğal olarak port açılamıyor.
Annemin evinde kullanmış olduğum Türksat Kablonet internet hattını çekeceğim. Kamerayı P2P üzerinden seyretmeye devam mı edeyim, yoksa CGN'den çıkıp Port üzerinden mi seyredeyim(arada 2 ile 10 saniye fark ediyor)? Bu konuda kararsız kaldım, dışarıdan yapılacak port scanner durumlarında CGN'de olmam sanki bana daha güvenli gibi geliyor
Saygılar..
Annemin evinde kullanmış olduğum Türksat Kablonet internet hattını çekeceğim. Kamerayı P2P üzerinden seyretmeye devam mı edeyim, yoksa CGN'den çıkıp Port üzerinden mi seyredeyim(arada 2 ile 10 saniye fark ediyor)? Bu konuda kararsız kaldım, dışarıdan yapılacak port scanner durumlarında CGN'de olmam sanki bana daha güvenli gibi geliyor
Saygılar..
Son düzenleyen: Moderatör: