Ch 321 vs Drop Plus

Gökçen Efe

Hectopat
Merhaba ben yaklaşık 1 yıldır Gamepower Medusa kulaklığını kullanıyorum fakat ilk aldığım zamandan beri kablosu dolanıyor ve artık ses gidip gelmemeye başladı .kablo yüzünden, yeni kulaklık almayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım. Ch 321 kulaklığa çok iyi diyorlar ama örgü kablo olmadığı için dolanmasından korkuyorum. Neredeyse fiyatları aynı sizce Drop Plus mı almalıyım yoksa CH321 mi başka alternatif varsa söyleyebilirsiniz.
@TÇB

Son düzenleyen: Moderatör:
CH321 alabilirsiniz. Şu an kullandığınız kulaklığın da garantisi devam ediyorsa servise yollayın derim. Para iadesi/değişim yapabilir veya ürünü tamir edebilirler.

Yolladım hem de 3 kere hepsinde de tamir oldu dediler 1 gün sonra tekrar bozuldu en son yeni bir tane gönderdiler ama aynı sorunları bir süre sonra tekrar yaşadım kronik bir sorun.

Yolladım hem de 3 kere hepsinde de tamir oldu dediler 1 gün sonra tekrar bozuldu en son yeni bir tane gönderdiler ama aynı sorunları bir süre sonra tekrar yaşadım kronik bir sorun.
İade de vermiyorlar değil mi? Bence paranızı geri alana kadar yollayın. Çoğu kişi bozuldu mu kenara atıyor, bu durumda da kazanan marka oluyor.

CH321 almak isterseniz en uygun satıcı:

Aslında Drop Plus da güzel bir kulaklık ancak firmaya ve sundukları sözde garantiye güvenmediğim için CH321 dedim. Rampage, Gamepower, Gamebooster, JamesDonkey hepsi aynı.

İade de vermiyorlar değil mi? Bence paranızı geri alana kadar yollayın. Çoğu kişi bozuldu mu kenara atıyor, bu durumda da kazanan marka oluyor.

CH321 almak isterseniz en uygun satıcı:

Aslında Drop Plus da güzel bir kulaklık ancak firmaya ve sundukları sözde garantiye güvenmediğim için CH321 dedim. Rampage, Gamepower, Gamebooster, JamesDonkey hepsi aynı.
drop plustan vazgeçtim fakat sence asus tuf h3 mü almalıyım yoksa ch321 mi 7.1 sanal olduğu için çok önemli değil zaten ses kartlı bir usb girişi olmaıdğı için pek memnun etmez

drop plustan vazgeçtim fakat sence asus tuf h3 mü almalıyım yoksa ch321 mi 7.1 sanal olduğu için çok önemli değil zaten ses kartlı bir usb girişi olmaıdğı için pek memnun etmez
TUF H3'ü almayın derim. Sebebini @Jotariel hocama sorabilirsiniz. Kendisi kulaklıktan memnun kalmayıp satmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

CH321'i alın geçin. 7.1 konusu da artık satış taktiği diye düşünüyorum. Windows Sonic'i açıp 7.1 kullanabilirsiniz kulaklığı.

TUF h3'ü almayın derim. Sebebini @Jotariel hocama sorabilirsiniz. Kendisi kulaklıktan memnun kalmayıp satmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

CH321'i alın geçin. 7.1 konusu da artık satış taktiği diye düşünüyorum. Windows Sonic'i açıp 7.1 kullanabilirsiniz kulaklığı.

İncehesap'ta yanında mikrofon adaptörü gönderiliyor ve çok işe yarar bir araçmış CH321 alırım fakat İtopya'nın müşteri hizmetlerine falan güvenmiyorum fazla.

İncehesap'ta yanında mikrofon adaptörü gönderiliyor ve çok işe yarar bir araçmış CH321 alırım fakat İtopya'nın müşteri hizmetlerine falan güvenmiyorum fazla.
Siz bilirsiniz hocam. Türkiye'de kulaklığı tek satan firma İtopya. Ben şahsen İtopya'dan toplamda 5 ürün aldım. Sadece Arctis 3 kulaklığımda bir sorun yaşadım. 2 hafta serviste kaldı, daha sonra yeni ürün yolladılar. Kargo konusunda da bir sorun yaşamadım, UPS kullanıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı