CH-321 vs Tronsmart glary

Ben Cooler Master CH321 kullanıyordum. Ses kalitesi olsun, yüksek seste cızırdamaması olsun, mikrofon kalitesi olsun, uzun kullanım sonucu ağrı yapmaması olsun, kablosunun uzunluğu olsun gayet memnun kaldığım bir kulaklık. Hatta ben bu kulaklığı kullanarak yayın bile yapıyordum, mikrofonu cidden çok temiz ses alıyor.

CH-321 diyorum ben.
Tronsmart'ta kaliteli bir markadır.
2'sinin de sesinin güzel olacağını düşünüyorum ama CH-321 alırdım ben.

Son düzenleme:
Maksimum bütçeniz ne kadar?

@raster ankartınız iyiyse Gamenote H2002D, değilse CH321.
Not: CH321 kullanıyorum uzun süredir, yorum yapabilirim isterseniz.

@raster
Konfor: Herkesin kulağına olmaz ancak garip bir şekilde benim kulağıma tam oldu, hiç ağrı yapmıyor.
Ses kalitesi: Ses kalitesi gayet iyi, dip ses problemi vs. yok.
Ses şiddeti: Sistem ve kulaklık seslerini fulleyince kulaklarım patlayacak gibi oluyor.
Mikrofon: Çok kaliteli bir mikrofona sahip ancak sadece bende mi bu sorun var bilmiyorum, en uzaktan gelen sesi bile karşıya iletiyor. Discord'dan ses hassasiyetini değiştirmek zorunda kalıyorum.
Malzeme kalitesi: Malzemesi gayet kaliteli, buna diyecek pek bir şey yok.
Yazılım: Yazılımı yok maalesef.

@raster
Konfor: Herkesin kulağına olmaz ancak garip bir şekilde benim kulağıma tam oldu, hiç ağrı yapmıyor.
Ses kalitesi: Ses kalitesi gayet iyi, dip ses problemi vs. yok.
Ses şiddeti: Sistem ve kulaklık seslerini fulleyince kulaklarım patlayacak gibi oluyor.
Mikrofon: Çok kaliteli bir mikrofona sahip ancak sadece bende mi bu sorun var bilmiyorum, en uzaktan gelen sesi bile karşıya iletiyor. Discord'dan ses hassasiyetini değiştirmek zorunda kalıyorum.
Malzeme kalitesi: Malzemesi gayet kaliteli, buna diyecek pek bir şey yok.
Yazılım: Yazılımı yok maalesef.

Çok teşekkürler kararımı verdim Cooler Master CH-321 alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı