CH321 Ses Geliştirmeleri Yok

Emina

Femtopat
Arkadaşlar Cooler Master CH321 modelinde kulaklık aldım. Kulaklığın kendi ses kartı var yazıyor. Ses ayarlarında stüdyo kalitesi yok. 48000 Hz’e kadar gözüküyor. 19200 HZ gibi kaliteler yok. Ekolayzer ayarları da gözükmüyor. Gigabyte’nin sürücüsünü kurduğumda kulaklık USB olduğundan sanırsam gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımcı olabileceğim bilgim yok ama ben de almayı düşünüyordum ses kalitesi ve mikrofonu nasıl acaba test edebildiniz mi? Dip ses var diye duymuştum var mı?

Yardımcı olabileceğim bilgim yok ama ben de almayı düşünüyordum ses kalitesi ve mikrofonu nasıl acaba test edebildiniz mi? Dip ses var diye duymuştum var mı?
Kulaklık cidden bu ayarlarda olmasına bile çok iyi. Mikrofonu falanda gayet güzel herhangi bir cızırtı falan yok. Aktif olarak CS ve R6 oynuyorum ses kasma bakımından da gayet güzel ama tek eksiği bu ekolayzer ayarı falan yok. Kendi yazılımı yok onu bir bulabilsem iş çözülecek.

Kulaklık cidden bu ayarlarda olmasına bile çok iyi. Mikrofonu falanda gayet güzel herhangi bir cızırtı falan yok. Aktif olarak CS ve R6 oynuyorum ses kasma bakımından da gayet güzel ama tek eksiği bu ekolayzer ayarı falan yok. Kendi yazılımı yok onu bir bulabilsem iş çözülecek.
ayar yapmak gerekiyor mu illa ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı