bykabus98 Picopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis 6 Ocak 2021 #1 CH341A aldım. Gigabyte Z270 GAMING K3 anakartıma BIOS yükleyeceğim (BIOS çökük). Ne yapacağımı anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
CH341A aldım. Gigabyte Z270 GAMING K3 anakartıma BIOS yükleyeceğim (BIOS çökük). Ne yapacağımı anlatır mısınız?
Çözüm Pikachu.34 6 Ocak 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki işinize yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki işinize yarar.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Özel bir aygıtla yapıyormuşsunuz yanlış anladım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Özel bir aygıtla yapıyormuşsunuz yanlış anladım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 Gigabyte BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
Gigabyte BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 ÇAĞATAY TORUN dedi: Gigabyte BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gigabyte'a çalışmaz büyük ihtimalle o. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Gigabyte BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gigabyte'a çalışmaz büyük ihtimalle o.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 Açma Power tuşuna basar basmaz CTRL Home, CTRL Page Up, CTRL Page Down tuşlarını ayrı ayrı deneyin. Artı 0 Eksi
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 6 Ocak 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki işinize yarar. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki işinize yarar.
KS KS bykabus98 Picopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis 6 Ocak 2021 #7 Tamam yaptım sağ olun kurtardım anakartı. Artı 0 Eksi
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 6 Ocak 2021 #8 Nasıl yaptığınızı yazarsanız ve konuyu çözüldü olarak belirtirseniz belki başka birisinin de işine yarar. Artı 0 Eksi
Nasıl yaptığınızı yazarsanız ve konuyu çözüldü olarak belirtirseniz belki başka birisinin de işine yarar.
KS KS bykabus98 Picopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis 6 Ocak 2021 #9 VİDEO VİDEO Bu 2 video sağ olsun yardımcı oldular. Artı 0 Eksi
Umut Göçmen Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 6800H Rtx3060 6Gb 16Gb DDR5 4800Mhz Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #10 @bykabus98 hocam bir sorum olucak instangram dan yazsam olurmu? Artı 0 Eksi