CHA_FAN girişiyle Wraith Prism RGB kontrolü yapılır mı?

Cenk16

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda işlemci soğutucumu Wraith Prism yükselltim fakat anakartımda j-RGB girişi yok ve bu RGB kontrolcu kablosunu cha fan yerine taksam fan kontrolünü yapabilir miyim? (Anakartım ASUS Prime B450M-K)

Merhabalar, yakın zamanda işlemci soğutucumu Wraith Prism yükselltim fakat anakartımda j-RGB girişi yok ve bu RGB kontrolcu kablosunu cha fan yerine taksam fan kontrolünü yapabilir miyim? (anakartım ASUS Prime B450M-K)

Siz RGB mi kontrol etmek istiyorsunuz fanı mı?

Bu soğutucu ışıkları için USB girişi kullanılıyor olması gerekir. Zaten fan soketini CPU FAN girişine takmanız gerekir. Diğer kabloyu da anakart üzerindeki uygun bir USB soketine takabilirsiniz.

Rengi kontrol edememen ama fanı kontrol edebilmeniz lazım tahminimce, fan kontrolu için sadece. Söylediğiniz şekilde yaparsanız.

Ekleme: CHA-FAN girişleri kasa fanları içindir, bunu belirtmemişim pardon.

Son düzenleme:
Dediğime baktınız mı? USB için kablo olması gerekir. Anakartta RGB girişi olmadığı zaman da kontrolcüyle yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı