Chainsaw Man: Reze Arc İzmir'de vizyona girecek mi?

poyriho

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cuma ve Cumartesi Chainsaw Man filmi İzmir de vizyona girecek mi? Vizyona girecek şehirler gösterilmiş bazı içerik üreticileri tarafından ama İzmir'i göremedim.

Konu üzerinden biraz geçmiş fakat bugün izlediğim için düşüncemi yazayım.
Film Chainsaw Man animesini seven birisi için hazine gibi.

Müzikleri çok iyi ve akıcılığı hiç bozulmamış. Ondan hemen önce çıkan diğer bir anime filmi olan Demon Slayer Infinity Castle filmi karşısında çok daha az bütçeyle çok daha iyi işler çıkarmış.

İzlemek isteyen kişilere tavsiye ederim.

Ek: Ayrıca film saçma bir noktada bitmiyor. Yani tam olarak film işlenen Reze Arc sonuna denk geldiğinden yarım kalmış hissiyatı olmuyor.

Konu üzerinden biraz geçmiş fakat bugün izlediğim için düşüncemi yazayım.
Film Chainsaw Man animesini seven birisi için hazine gibi.

Müzikleri çok iyi ve akıcılığı hiç bozulmamış. Ondan hemen önce çıkan diğer bir anime filmi olan Demon Slayer Infinity Castle filmi karşısında çok daha az bütçeyle çok daha iyi işler çıkarmış.

İzlemek isteyen kişilere tavsiye ederim.

Ek: Ayrıca film saçma bir noktada bitmiyor. Yani tam olarak film işlenen Reze Arc sonuna denk geldiğinden yarım kalmış hissiyatı olmuyor.
Bende izledim. Manganın üstüne kat kat koymuş film. Hem Op, hem Ed inanılmaz iyiydi. OST'ler zaten pişirilmiş. Mappa cidden bu kadar bekletmesine değmiş harbiden. Ayrıca mangayı okuduğumda bile böyle etkilenmemiştim filmden. Bu film böyle olduysa 2.sezon perişan olacağız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı