Chalemon Bootloader İle Kurulum Nasıl Yapılır?

Kardeş ben de error0ss hatası aldım. 2 gün uğraştım. Zaten benim amacım mac nasıl bi işletim sistemi diye bakmaktı. Ben mac os u sildim. Tekrar şu an windowsu kullanıyorum. Yani anlatmak istediğim windows a dönmek istiyorsan şu linklere bakabilirisin.
Buda benim karşılaştığım sorun ama cevap yazan olmadı.
Aynen kardesim o hata geliyordu bende de arayuze bayildim ama hata yüzünden mecburen windowsa döndüm :(

Clover Bootloader ın farklı sürümleriyle boot etmeyi denedin mi? Chameleon için ise Pc ye Chameleon bootloader kurman gerekiyor.
Senin dedigin yontemi yapınca boot0ss:Error diye bir uyari geliyordu. Usbsiz acilmiyordu kisacasi.bende yol olmayonca windowsa döndüm mecburen

Aynen kardesim o hata geliyordu bende de arayuze bayildim ama hata yüzünden mecburen windowsa döndüm :(

Senin dedigin yontemi yapınca boot0ss:Error diye bir uyari geliyordu. Usbsiz acilmiyordu kisacasi.bende yol olmayonca windowsa döndüm mecburen

Neden geri dönüş yaptın ki boot0 hatasının çözümü var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeş sırf sen dedin diye yeniden yükleyeceğim. Birde bizde çıkan hata boot0ss hatası aynı hata olmaması lazım.

Bende aynı hatayı yukarıdaki çözüm ile hallettim.

Kardeş ben denedim olmadı.Hatta şu video 'da gösterilenleri de yaptım olmadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tekrar windows a döndüm başka çözüm var mı bilmiyorum.

Valla artık geri döner miyim bilemiyorum :D Her programı yüklemeyi bitirdim verilerimi geri yükledim :D Neyse bakalım belki bi daha deneriz şansımızı. Kesin olcağını bilsem tekrar atarım da...

[Çözüldü] Mac OS X Boot0 error hatası | Technopat Sosyal aslında buradaki işe yarar gibi geliyor @Safa Byr bi dene istersen :D 2. sayfada açıklamalı olarak yazmış arkadaş

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı