Chamelon Bootlader Default Etmek

pasam65

Hectopat
Recep bey merhaba,
Clover bootloader'dan yükleme yapamadım. 4 ekran sorunum oldu. GraphicsEnabler=Yes komutu işe yaramadı. Chamelon bootloder ile başarılı bir kurulum gerçekleştirdim. Kurulum sonrası anlattığınız işlemleri de yaptım.

Sıkıntım şu: diskten boot etmesi için boot dosyalarını kopyaladım. Ancak chamelon seçme işlemi (1'e basma) aktif olmuyor. Clover bootlader açılıyor. Dolayısıyla sistem düzgün çalışmıyor.
Varsayılan olarak chamelon'un çalıştırılması ya da açılışta seçme şansım yok mu?
Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
İyi günler...

Clover menüsünde çark simgesi ile ayarlara girin. Sonra da Graphcs Injector menüye girin. Burada DualLink ayarını 0 yapın.

Alternatif olarak Config dosyasına bu değeri girin:

Kod:
<key>DualLink</key>
<integer>0</integer>

İlla da Chameleon kuracağım derseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1'e basınca Chameleon açma o sürüme özgü, USB'ye özgü bir şeydi. Bunun PC'de çalışmasını nasıl bekliyorsunuz iki bootloader'ı da yüklemeden ? Size mantıklı geliyor mu bu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı