Champions 2024 seti alınır mı?

Kılıç tarzını çok seviyorum, özellikle eski tarz kılıçları. 2024'ü de sırf kılıçtan dolayı almayı düşündüm ne yalan söyleyeyim...

Hocam 2024 kılıç değil, Katana tarzında daha çok. Animasyon olarak değil uzunluk olarak diyorsanız champions 2024 çok iyi olur. Ayrıca bana göre oyundaki en iyi baltada seri tetik baltadır, onu da bekleyebilirsiniz. Ama champions 2024 almanızı öneririm, Phantom'da istiyormuşsunuz.

Eki Görüntüle 2276293
Şöyle bir hesabım var (vandal'da champ23'te var.), biraz kasıyorum ben sanırım. Daha alacağım bir sürü skin var.

Benim her silahta istedigim skinler var. Ondan artik spesifik olarak seri tetik vb. cok guzel skinler gelmediyse VP yatirmiyorum. Bu champions icin 3.5k yatirmistim aslinda ama begenmeyince seri tetik sherrif aldim. Simdi kenarda 300 TL var Gece Pazarı iyi gelirse belki atarim 300 TL daha.

Benim her silahta istedigim skinler var. Ondan artik spesifik olarak seri tetik vb. cok guzel skinler gelmediyse VP yatirmiyorum. Bu champions icin 3.5k yatirmistim aslinda ama begenmeyince seri tetik sherrif aldim. Simdi kenarda 300 TL var Gece Pazarı iyi gelirse belki atarim 300 TL daha.

Radiant Entertainment System Phantom nasıl sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı