Champions 25 alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen5 3500u Vega 8
Meslek
Öğrenci
Selamlar. İlk kez bir çekilişten VP kazandım ve bunu çok iyi bir şekilde harcamak istiyorum champions vabdalını pek beğenmedim ancak bıçagı güzel duruyor. Eğer alırsam bıçağını alırım sizce alayım mı yoksa bıçak olarak RGX kelebek mi alayım?

Ayrı ayrı alınınca çok pahalıya denk geliyor. Bence gece pazarını ve yeni gelecek setleri bekleyin.

Champ bıçak almak yerine 1 k daha VP al seti al direkt. Haberlere göre Gece Pazarı bu gece geliyor bekle belki güzel gelir alırsın.

Ayrı ayrı alınınca çok pahalıya denk geliyor. Bence gece pazarını ve yeni gelecek setleri bekleyin.
Valla aldım

Vallahi ald.

Champ bıçak almak yerine 1 k daha VP al seti al direkt. Haberlere göre Gece Pazarı bu gece geliyor bekle belki güzel gelir alırsın.

Seti aldım.

Keşke gece pazarını bekleseydim.

Vallahi aldım.

Vallahi ald.

Seti aldım.

Keşke gece pazarını bekleseydim.

Hayırlı olsun. Hoşuna gidiyorsa gece pazarını beklemene gerek yok. Ben toplamda 11k VP aldım champions set artı mağazadan iki skin aldım skinleri yükseltmeden Gece Pazarı veya daha çok istediğim skin gelirse onu bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı