VPleri istemci üzerinden alıyorsanız o sizin saflığınız hocam. İninal uygulamasında bile daha ucuza.VALORANT'a yatırma zamanı geçti. Bu fiyatlarla yatırılmaz.
Sebep?Hiç skin alma
VPleri istemci üzerinden alıyorsanız o sizin saflığınız hocam. İninal uygulamasında bile daha ucuza.VALORANT'a yatırma zamanı geçti. Bu fiyatlarla yatırılmaz.
Sebep?Hiç skin alma
Daha az önce marketten 4 tane şey alıp 300 TL verdim. 200 TL bir skine gayet verilebiliyor.Bir skine 100 lerce 200 tl lerce para verilmez hocam
Benim saflığım mı? Bir kez bile oradan almadım.VPleri istemci üzerinden alıyorsanız o sizin saflığınız hocam. İninal uygulamasında bile daha ucuza.
Sebep?
Bu zamanda 100-200 TL hiçbir şey.Bir skine 100 lerce 200 tl lerce para verilmez hocam
Bir skinin bir getirisi yok dostum valorant gibi bir oyunda şahsen her bir silahta 1 skin olsa iyidir boşu boşuna 100 lerce tl vermesin diye diyorumDaha az önce marketten 4 tane şey alıp 300 TL verdim. 200 TL bir skine gayet verilebiliyor.
Çok haklısın.Adam hangisini alayım diyor alma diyorsunuz toxic olmayın.
Alıyorsanız dedim zaten. Direkt safsınız demedim. Ki adam size alınır mı yoksa phantom mu alayım diyor. Adamın VPsi var. Toxic olup alma deyip durmayın.Benim saflığım mı? Bir kez bile oradan almadım.
Adamın parası hazır zaten size sadece phantom mu Vandal mı diye soruyor cevabınız yoksa boşa yazmayın.Bir skinin bir getirisi yok dostum valorant gibi bir oyunda şahsen her bir silahta 1 skin olsa iyidir boşu boşuna 100 lerce tl vermesin diye diyorum
Çok haklısın. Marketten 1 koli yumurta, 2 ekmek, 1 şeftalili meyve suyu ve yoğurt aldım, 300 TL ödedim. Gıdalar bile böyleyken skinler gayet normal geliyor.Milletin eğlencesine de karışılmaz yani. Bu fiyatların sebebi biz miyiz veya Riot mu sanki ya da tek VP fiyatları mı pahalı…
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.