Champions Vandal alınır mı?

Benim nasıl evlat olacağımı düşünmek sana mı kaldı? Ayrıca ben o gıdaları babamın kartından aldım. 3 tane kafeye iş ilanı verdim de işe almadılar. 21 yaş üstü eleman istiyoruz diye çıldırmış hepsi. Ben ne yapayım? Kendi paramı bile kazanamıyorum. Harçlıklarımı biriktirip skinlerimi de alıyorum ailemin isteklerini de yapıyorum gayet senin tavsiyene kalmadım.

Sadece öneride bulunuyorum canını yediğim

Kaç VP olacak vandal.

Hocam set kesinlikle alınır, "mantıklı". Hem bir daha oyuna eklenmeyecek, ben alacağım şahsen hoşuma gitti. Skin konusunda da buradaki 3-5 "akıllı" arkadaşın fikri yerine kendi içinizden geçeni alın. Konu sahibi hangisini alayım demiş bunlar "alma" diyor. İnsan gerçekten hayret ediyor bunları görünce.

Yahu skin aldım diye hayırsız evlat oldum bu nasıl saçmalık? Technopat modları nerede acaba? Başka zaman ufacık mesajlara gelen ekipler hani nerede? Ayrıca skinlere para gayet de verilir, bir sürü boş şeye para gidiyor. Bunlara neden gitmesin?

Tam olarak ses efektini duyduğum da karar vereceğim bende 6200 VP civarı olur. O bıçağa animasyon eklemediler se çok sıkıntı almam.
Champions bıçakların animasyonları süper oluyor. Eklemişlerdir diye düşünüyorum. Arkadaşımda kelebek vardı champions setinden. Baya güzel oluyorlar.

Geçen soru işareti koymayı unuttum diye 3 saat banladılar. Bunlar çoğaldıkça yıllardır severek kullandığım Technopat eskisi gibi olmayacak.

Geçen soru işareti koymayı unuttum diye 3 saat banladılar. Bunlar çoğaldıkça yıllardır severek kullandığım Technopat eskisi gibi olmayacak.
Ben yakın zamanda sosyalden çıkmayı bile düşünüyorum. Olmuyor böyle. Saçma sapan işleri var.

Champions Vandallar güzel olmamış bu sene. Bence boşuna almayın.

Gayet mantıklı, her şeye para yatırıyoruz şu günlerde. Bir silaha para yatırmak gayet doğal.
1 hafta sonra sıkılacaksın ve yenisuni almak zorunda kalacaksın. Sonra bir 300 daha yatıracaksın. Oyunu bıraktığında da hesabı yatırdığının %10'una satacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…