Çözüldü change.org güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Güvenilirlik şüphesine düşeceğiniz bir bilgi istemiyor ki. Bildiğim kadarıyla sağlam site ama olmasa da kullanıcılara pek zarar verme potansiyeline sahip değil zaten.
Güvenilir derken ne açıdan? Benim için çok güvenilir değil çünkü geçmişte bazı kampanyaları bana göre sırf politik nedenlerle kapatmışlardı, örneğin mültecilerin geri gönderilmesiyle ilgili kampanyaları. Ama bilgi güvenliği açısından çok riskli olduğunu düşünmüyorum, orada bir şey imzaladınız diye muhtemelen başınıza bir şey gelmez.

Güvenilirlik şüphesine düşeceğiniz bir bilgi istemiyor ki. Bildiğim kadarıyla sağlam site ama olmasa da kullanıcılara pek zarar verme potansiyeline sahip değil zaten.

Çözüm
Anladım, teşekkürler 😊
Benim için çok güvenilir değil çünkü geçmişte bazı kampanyaları bana göre sırf politik nedenlerle kapatmışlardı, örneğin mültecilerin geri gönderilmesiyle ilgili kampanyaları.
change.org'un twitter hesabında paylaştığını gördüğüm şöyle bir kampanya var. Belki bu sefer kapatılmaz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı