Character.ai mobil uygulaması güvenli mi?

Doğru ne olacağı belli olmaz evden çıkmamak lazım dışarı adımını attığında araba çarpar köpek ısırır filan çok dert. Yıldırım da düşebiliyormuş bazen.

Hocam uygulamayı milyonlar indiriyorsa bir zahmet bilindik bir şey olsun bu kadar ince eleyip sık dokumayın.

Google Play'de indirme basıldığını biliyor muydunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Play'de indirme basıldığını biliyor muydunuz?
Yani sen bana ismini kanıtlanmış bir sitenin adını kopyalayarak Google Play'e girebileceğini ve farkedilmeden milyonlarca indirme basıp yıllarca yine farkedilmeden bu yazılımı Google sunucularında tutabileceğini mi söylüyorsun? Bu kadar kolaysa yap bakalım :D

Yani sen bana ismini kanıtlanmış bir sitenin adını kopyalayarak Google Play'e girebileceğini ve fark edilmeden milyonlarca indirme basıp yıllarca yine fark edilmeden bu yazılımı Google sunucularında tutabileceğini mi söylüyorsun?

Onu demek istemiyorum hocam. Yapılabiliyor diyorum uygulama orjinal.

Onu demek istemiyorum hocam. Yapılabiliyor diyorum uygulama orjinal.
Örneklerini gösterirsen fikrine saygı duyarım ama yersiz böyle bir şüphe duymak tamamen saçma. Üstelik biz bu konuda spesifik bir programdan bahsediyoruz genel uygulama güvenliği hakkında tartışmıyoruz niye durduk yere konuyu buraya çekip mesajlarıma dislike atıyorsun ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı