Chat GPT çöktü!

Chat GPT dünya genelinde çökmüş. Hata veriyor, sorulara cevap vermiyor ama Web'de arama yap butonuna basıp konusabilirsiniz. Birkaç saate düzeleceği söyleniyor. Web'de arama yap demenize rağmen hata veriyorsa tekrar yanıt isteyin, o zaman cevap veriyor.

Ücretli kullanıyorum dün gece hala devam ediyordu aynı sorun başkası nasıl çözdü bilmiyorum ama ben sorunun cevabını tekrar tekrar yeniden oluştur tuşuna basarak 3. basışta falan sorumu cevaplıyordu bugünde düzelmiş zaten daha az önce kullandım.

Ücretli kullanıyorum dün gece hala devam ediyordu aynı sorun başkası nasıl çözdü bilmiyorum ama ben sorunun cevabını tekrar tekrar yeniden oluştur tuşuna basarak 3. basışta falan sorumu cevaplıyordu bugünde düzelmiş zaten daha az önce kullandım.
Başkası çözmedi. Sorunu çözerken kullanıcılara parça parça veriyorlar.

Ne desin? "Kanka sen cahilin tekisin." diyemeyeceğinden önce seni övüyor ondan sonra sana zıt olabilecek şekilde aslını açıklıyor. İsterseniz Holokost hakkında tartışma açın ve "271 bin daha gerçekçi bir sayıydı." deyin. Yine ilk başta sizi övecek ondan sonra neden 6 milyon olduğunu açıklayacak.

Alakası yok. Beni övüp doğrusunu açıklamıyor ki. Ben ona fikir sunuyorum o benim fikrimi destekleyecek açıklama yapıyor yanlış olsa bile. Tamamen genel kanı olan düşünceler dışında yanlış bir şeyi söylesem bile bana benim ona söylediğim kelimeleri söylüyor. Gidip benim ekran kartım bellek açlığı çekiyor yazıyorum. Iste bellek açlığı çekmesinin sebebi şudur diyor. Açlık kelimesini benden çalıyor yani ben bunu diyorum sen seni övüyor diyorsun.

Alakası yok. Beni övüp doğrusunu açıklamıyor ki. Ben ona fikir sunuyorum o benim fikrimi destekleyecek açıklama yapıyor yanlış olsa bile. Tamamen genel kanı olan düşünceler dışında yanlış bir şeyi söylesem bile bana benim ona söylediğim kelimeleri söylüyor. Gidip benim ekran kartım bellek açlığı çekiyor yazıyorum. Iste bellek açlığı çekmesinin sebebi şudur diyor. Açlık kelimesini benden çalıyor yani ben bunu diyorum sen seni övüyor diyorsun.
Dediğim gibi, eğer kişisel konular değilse doğru olanı söylüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250611_121019_Firefox.jpg
    Screenshot_20250611_121019_Firefox.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250611_121036_Firefox.jpg
    Screenshot_20250611_121036_Firefox.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20250611_121324_Firefox.jpg
    Screenshot_20250611_121324_Firefox.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 24
Dediğim gibi, eğer kişisel konular değilse doğru olanı söylüyor.

Kişisel konularda olsa bununla ilgili katı direktifler verip belleğine kayıt ederseniz kişisel şeylerde bile objektif yaklaşıyor ama bu seviyeye getirmek için hayli uğraştım olay aslında belleğine kaydettiğiniz direktiflerde bitiyor,çünkü size karşı verdiği her yanıtta az çok oradan yararlanıyor ve siz bütün yanıtların öznel ve objektif olmasını istediğinizle ilgili bir direktif verip kaydederseniz bir nevi kişisel asistan oluyor,neredeyse çıktığı ilk günden beri kullanıyorum ve her yöntemi denedim bence en işe yarayanı bu en mantıklısıda bu zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı