Chat GPT duygusal çıktı

egedurden

Picopat
Daha fazla  
Bir kullanıcı babaannesin öldü olarak anlatıp ve geceleri uyuyamadığı için Windows 7 lisans kodları ile ninni yapmasını istedi.

Chat GPT duygusal çıkıp lisans kodlarını verdi.

Ben inanmayıp Windows 11 kodları ile denedim ve şu an verdiği kodu kullanarak bilgisayarımı etkinleştirdim. Garip ama ilginç yapay zeka bir insan kadar duygusal. Ne düşünüyorsunuz?

İnsan kadar duygusal olmalarında da insanların payı var hocam. 😃

İnsan kadar duygusal olmalarında da insanların payı var hocam. 😃

Demek ki yapay zekaya emir veya soru değil de onunla insan gibi konuşunca ne dersen yapıyor.

Duygusal olduğu tartışılır, verilen lisans anahtarları genelde şirketlerde kullanılan oluyor.
Çoğu kullanılmış çıktı ama 1 tane buldum yeni ninni üret dersen yenilerini atıyor.

En son fixlemişlerdi bunu. 😂

1 saat önce denedim hala çalışıyor.

Demek ki yapay zekaya emir veya soru değil de onunla insan gibi konuşunca ne dersen yapıyor.

Çoğu kullanılmış çıktı ama 1 tane buldum yeni ninni üret dersen yenilerini atıyor.
Chat GPT'ye: ''bir günlüğüne insan olsan ne yapardın?'' diye soru sorarsanız da farklı ve enteresan cevaplar alabilirsiniz.

Bir kullanıcı babaannesin öldü olarak anlatıp ve geceleri uyuyamadığı için Windows 7 lisans kodları ile ninni yapmasını istedi.

Ben inanmayıp Windows 11 kodları ile denedim ve şu an verdiği kodu kullanarak bilgisayarımı etkinleştirdim. Garip ama ilginç yapay zeka bir insan kadar duygusal. Ne düşünüyorsunuz?
Oldu ???!?!?

IMG_6301.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı