Chat GPT üyeliğimi nasıl silebilirim?

Saitama_Hironi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bugün merakımdan Chat GPT kullanmak istedim. Yaklaşık 5'e yakın mesaj yazdım. Matematik sorusu falan sordum (Ama doğru cevap veremedi). Neyse sonrasında ücretli olduğunu öğrendim. Ama giriş yaparken herhangi bir kredi kartı bilgimi istemedi. Veya uyarmadı ücretli olduğunu. Google hesabım ile girmiştim ama hesabımda herhangi bir ödeme yöntemi bilgisi de yok. İlk sorum herhangi bir faturalandırmaya tabii tutulur muyum? İkinci sorum ise acaba hesabımı nasıl silebilirim? Endişemden dolayı daha fazla uğraşmak istemiyorum.

Hocam ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Kart bilgisi girmediğiniz sürece hiçbir şey yapamaz.

Hayır ücretli değil, ücretlendirmeye de tabii tutulmazsınız. Ücretten kastınız yeni çıkan daha üst özellikli versiyonu ise, onu özel olarak almanız gerekiyor. Yani siz almadığınıza göre, yine ücretlendirilmezsiniz.

Merhaba arkadaşlar, bugün merakımdan chat GPT kullanmak istedim. Yaklaşık 5'e yakın mesaj yazdım. Matematik sorusu falan sordum (ama doğru cevap veremedi). Neyse sonrasında ücretli olduğunu öğrendim. Ama giriş yaparken herhangi bir kredi kartı bilgimi istemedi. Veya uyarmadı ücretli olduğunu. Google hesabım ile girmiştim ama hesabımda herhangi bir ödeme yöntemi bilgisi de yok. İlk sorum herhangi bir faturalandırmaya tabii tutulur muyum? İkinci sorum ise acaba hesabımı nasıl silebilirim? Endişemden dolayı daha fazla uğraşmak istemiyorum.

Google hesabımı yönet bölümünden "ödemeler ve abonelikler" kısmından abonelik başlatmış mı kontrol edebilir, var ise iptal edebilirsiniz. "güvenlik" sekmesinde ise 'hesaba erişimi olan 3.taraf uygulamalar' ve 'bağlı hesaplar' bölmesindende üyeliğinizi silebilirsiniz.

Herhangi bir ödeme aracı bilgisi girmeden sizden hangi yolla ödeme alacaklarına endişelendiniz anlayamadım doğrusu. 18 dolar değerinde krediniz var, bu haklarınız dolduğunda ekstra kredi alıp almamak size kalmış. Ayrıca 5 matematik sorusu muhtemelen 10 centten az tutmuştur. Hala silmek istiyorsanız deletion@openai.com adresine mail göndermeniz lazım. Birkaç hafta içinde cevaplanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı