Chat GPT üyeliğimi nasıl silebilirim?

Hayır hocam. Ücretli versiyon isteğe bağlıdır ücretsiz olanı kullanabilirsiniz.

Anladım hocam. Chat GPT kendisine "sen ücretsiz misin?" sorusu sorup hayır cevabını alınca öyle size de bir sormak istedim çok teşekkürler

Hocam ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Tamamdır çok sağ ol

Kullanıp silmek yok öyle.

Herhangi bir para alamaz kart vermediyseniz ayrıca ben ücretsiz diye biliyorum. Belki resim çizen kısım ile karıştırmışsınızdır o kısım paralı sadece.

Resim çizen kısmına da ücretsiz deniliyor. Sanırım ben daha yüksek versiyonları olan sürümleriyle karıştırmış ve boşuna endişelenmişim

Kart bilgisi girmediğiniz sürece hiçbir şey yapamaz.

Tamamdır çok teşekkürler ^^

Evet sanırım yeni çıkan daha üst ücretli versiyonlarını görünce gereksiz bir korku geldi bana. Aslında Chat GPT kendisine de "ücretsiz misin?" sorusu sorup "hayır" cevabı alınca o yüzden endişelendim. Çok teşekkürler dönüşün için.

Ana Google hesabım ile giriş yapınca ve o hesabımda da her türlü bilgim olunca elbet bir şekilde en kötü telefonla ile faturalandırma ile o parayı alırlar endişesi geldi işte napayım. Çok teşekkür ederim bilgilendirici dönüşün için.

Yok başlatmamış.

Telefon faturalandırması gibi yöntemlerle ödeme alacaklarını düşünüp endişelenmiştim aslında. Yani gerçekten kullanması ücretli mi? 10 centten az ise gerçekten ucuzmuş o zaman. MIosajdaudadjas Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap detaylarından şimdiye kadar ne kadar harcama yaptığınıza bakabilirsiniz. Sabit bir fiyatı yok, kullandığı modele göre değişiyor. Verdiğiniz komuta göre en güçlü ve en pahalı modeli de seçebilir, en hızlı, en ucuz ama en basit cevaplar vereni de. Ücretlendirmeyi aşağıdaki görselde görebilirsiniz.
Fiyatlar 1000 tokenlik bir cevabın fiyatı. 1000 token ise yaklaşık 750 kelimelik bir cevaba denk geliyor.
Çok fazla kullanmıyorsanız 18 doları doldurmanızın imkanı yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…