Chat GPT üyeliğimi nasıl silebilirim?

Hayır hocam. Ücretli versiyon isteğe bağlıdır ücretsiz olanı kullanabilirsiniz.

Anladım hocam. Chat GPT kendisine "sen ücretsiz misin?" sorusu sorup hayır cevabını alınca öyle size de bir sormak istedim çok teşekkürler 😅

Hocam ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Tamamdır çok sağ ol ;)

Kullanıp silmek yok öyle.

😂😂

Herhangi bir para alamaz kart vermediyseniz ayrıca ben ücretsiz diye biliyorum. Belki resim çizen kısım ile karıştırmışsınızdır o kısım paralı sadece.

Resim çizen kısmına da ücretsiz deniliyor. Sanırım ben daha yüksek versiyonları olan sürümleriyle karıştırmış ve boşuna endişelenmişim :D

Kart bilgisi girmediğiniz sürece hiçbir şey yapamaz.

Tamamdır çok teşekkürler ^^

Hayır ücretli değil, ücretlendirmeye de tabii tutulmazsınız. Ücretten kastınız yeni çıkan daha üst özellikli versiyonu ise, onu özel olarak almanız gerekiyor. Yani siz almadığınıza göre, yine ücretlendirilmezsiniz.

Evet sanırım yeni çıkan daha üst ücretli versiyonlarını görünce gereksiz bir korku geldi bana. Aslında Chat GPT kendisine de "ücretsiz misin?" sorusu sorup "hayır" cevabı alınca o yüzden endişelendim. Çok teşekkürler dönüşün için. :kalp:

ChatGPT ücretli değil. GPT-3 API'ı ücretli. Yani ücret almazlar sizden ki bilgilerinizi vermediyseniz nasıl almalarını bekliyorsunuz anlamadım. Burada hesabı nasıl sileceğiniz anlatılmış.

Ana Google hesabım ile giriş yapınca ve o hesabımda da her türlü bilgim olunca elbet bir şekilde en kötü telefonla ile faturalandırma ile o parayı alırlar endişesi geldi işte napayım. 😅 Çok teşekkür ederim bilgilendirici dönüşün için.

Google hesabımı yönet bölümünden "ödemeler ve abonelikler" kısmından abonelik başlatmış mı kontrol edebilir, var ise iptal edebilirsiniz. "güvenlik" sekmesinde ise 'hesaba erişimi olan 3.taraf uygulamalar' ve 'bağlı hesaplar' bölmesindende üyeliğinizi silebilirsiniz.

Yok başlatmamış. :)

Herhangi bir ödeme aracı bilgisi girmeden sizden hangi yolla ödeme alacaklarına endişelendiniz anlayamadım doğrusu. 18 dolar değerinde krediniz var, bu haklarınız dolduğunda ekstra kredi alıp almamak size kalmış. Ayrıca 5 matematik sorusu muhtemelen 10 centten az tutmuştur. Hala silmek istiyorsanız deletion@openai.com adresine mail göndermeniz lazım. Birkaç hafta içinde cevaplanır.

Telefon faturalandırması gibi yöntemlerle ödeme alacaklarını düşünüp endişelenmiştim aslında. Yani gerçekten kullanması ücretli mi? 10 centten az ise gerçekten ucuzmuş o zaman. MIosajdaudadjas Çok teşekkürler. 🫂

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon faturalandırması gibi yöntemlerle ödeme alacaklarını düşünüp endişelenmiştim aslında. Yani gerçekten kullanması ücretli mi ? 10 centten az ise gerçekten ucuzmuş o zaman. MIosajdaudadjas Çok teşekkürler. 🫂
Hesap detaylarından şimdiye kadar ne kadar harcama yaptığınıza bakabilirsiniz. Sabit bir fiyatı yok, kullandığı modele göre değişiyor. Verdiğiniz komuta göre en güçlü ve en pahalı modeli de seçebilir, en hızlı, en ucuz ama en basit cevaplar vereni de. Ücretlendirmeyi aşağıdaki görselde görebilirsiniz.
Fiyatlar 1000 tokenlik bir cevabın fiyatı. 1000 token ise yaklaşık 750 kelimelik bir cevaba denk geliyor.
Çok fazla kullanmıyorsanız 18 doları doldurmanızın imkanı yok gibi.

1675604753228.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı