kral nemesiz
Femtopat
Jarvis bir şey yapamaz.ChatGPT haklı ama. Jarvis anca çay servisi yapar.
Jarvis bir şey yapamaz.ChatGPT haklı ama. Jarvis anca çay servisi yapar.
Wa Aleykumselam.Konuştukça daha beter oluyor.
Eki Görüntüle 1695786
Tabi ya kötü bir şey değil sonuçta. Hem ingilizce konuşarak ingilizceni de geliştirebilirsiniz. Her türlü en iyi website.Wa Aleykumselam.
Çok güzel cevap veriyor.
Türk ve Arap gibi aynı.
Yani usul ve adet biliyor.
Adamlar ne amaç için yaptı, senin yaptığına bak.Bir sayının argoda ne demek olduğunu sordum. Bing edepli bir şekilde bunun cevabını veremem dedi, ChatGPT direkt anlamını yazdı. Ceza yememek için görüntü atmıyorum.
Merak ettim ya argo ve küfürde ne tepki verecekler diye. Sövüyorum şu an, anlamıyorlar.Adamlar ne amaç için yaptı, senin yaptığına bak.
Bu ChatGPT öğrenmeye devam ediyor bak. Böyle eğitme yapay zekayı.Merak ettim ya argo ve küfürde ne tepki verecekler diye. Sövüyorum şu an, anlamıyorlar.
ChatGPT bir noktadan sonra küfürlü sorulara cevap vermemeye başladı. Direkt bir küfürü sordum, düzgün konuş dedi. Sonra ama anlamını bilmiyorum yazdım, direkt kelime anlamını cevap olarak yazdı.Bu ChatGPT öğrenmeye devam ediyor bak. Böyle eğitme yapay zekayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.