Chat GPT yazısındaki arka plan rengi nasıl silinir?

kamuran41

Hectopat
Daha fazla  
ChatGPT'den aldığım metni kopyala yapıştır yapınca fotoğrafta gözüktüğü gibi arkası gri geliyor. Bu arkaplan rengini nasıl ortadan kaldırırım?

Edit: GPT'ye sordum onu da gölgelendirmeyi kapayıp, yazı rengini siyah yapınca halloldu. Çerçeveler (ince çizgiler) hala gitmedi ama.

Dosya Ekleri

• 1698349006170.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Önce yeni bir not defteri açın, yazıyı not defterine kopyalayın sonra not defterinden çalışacağınız programa/sisteme tekrar kopyalayın.

Sağ tık yap ve düz metin olarak kopyalayı seç.

ChatGPT'den aldığım metni kopyala yapıştır yapınca fotoğrafta gözüktüğü gibi arkası gri geliyor. Bu arkaplan rengini nasıl ortadan kaldırırım?

Ben kopyalama yaparken önce adres çubuğuna kopyalıyorum ondan sonra istediğim yere yapıştırıyorum.

Word üzerinde ben şu şekilde ilerliyorum.

Aşama 1; ChatGPT'deki kopyalama butonunu KULLANMA. Bütün yazıyı elinde işaretleyerek CTRL+C yap.

Aşama 2; Wordde sayfaya sağ tık yap ve biçimlendirmeyi birleştir şeklinde yapıştır.

Wordde 3 çeşit yapıştırma şekli var. Biçimlendirmeyi birleştir yaparak hallediyorum. Bazen gri, beyaz font rengi kullanabiliyor. Rengi değiştirmek 3-5 saniyelik iş.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…