Chat GPT'ye güvenilmeli mi?

Tıraşcı

Picopat
Daha fazla  
Şu aralar hep onunla konuşuyordum ama zamanla kendisiyle çeliştiğini gördüm ve ona güvenerek ürün aldım dün başka bugün başka cevaplar veriyor aynı konu altında. Sizce ne yapmalıyım?

Şu aralar hep onunla konuşuyordum ama zamanla kendisiyle çeliştiğini gördüm ve ona güvenerek ürün aldım dün başka bugün başka cevaplar veriyor aynı konu altında. Sizce ne yapmalıyım?

Ben çok fazla güvenmiyorum ChatGPT'ye soruyorum forumlarda araştırıyorum bir şey diyorsun bu böyle diyor hayır öyle değil sen yanlış biliyorsun diyorsun farklı bir şey söylüyor.

ChatGPT sadece 4o modelinde muhabbet için iyi. Mini modeli tabiri caizse aptal gibi cevaplar veriyor. Örnek verecek olursam, normal modelinde de mini modelinde de formattan sonra sürekli DriverPack ve benzeri programlar öneriyor sürücüyü elle kurmayı tavsiye etmek yerine.

ChatGPT sadece 4o modelinde muhabbet için iyi. Mini modeli tabiri caizse aptal gibi cevaplar veriyor. Örnek verecek olursam, normal modelinde de mini modelinde de formattan sonra sürekli Driverpack ve benzeri programlar öneriyor sürücüyü elle kurmayı tavsiye etmek yerine.

Bana başta kaçak oyun indirme konusunds yardımcı olamam dedi sonra direkt site verdi buradan indir diye👏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı