Şu aralar hep onunla konuşuyordum ama zamanla kendisiyle çeliştiğini gördüm ve ona güvenerek ürün aldım dün başka bugün başka cevaplar veriyor aynı konu altında. Sizce ne yapmalıyım?
Şu aralar hep onunla konuşuyordum ama zamanla kendisiyle çeliştiğini gördüm ve ona güvenerek ürün aldım dün başka bugün başka cevaplar veriyor aynı konu altında. Sizce ne yapmalıyım?
ChatGPT doğru soruları sorabilirseniz muhteşem bir araca dönüşebilir. Doğru soruları sorabilmek bilgi birikiminin sonucudur.
ChatGPT sadece 4o modelinde muhabbet için iyi. Mini modeli tabiri caizse aptal gibi cevaplar veriyor. Örnek verecek olursam, normal modelinde de mini modelinde de formattan sonra sürekli Driverpack ve benzeri programlar öneriyor sürücüyü elle kurmayı tavsiye etmek yerine.
Konu hakkında hiç bilginiz yoksa önce Forum'a sorun. Sonra Forumdaki cevapların doğruluğunu ChatGPT'ye sorun.Sürekli aynı soruyu sordum kafası gitti galiba brn şimdi aynı soruyu forumda da sordum onun cevabına mı güveneyim GPT'ye mi?
Konu hakkında hiç bilginiz yoksa önce Forum'a sorun. Sonra forumdaki cevapların doğruluğunu ChatGPT'ye sorun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.