Chat GPT'ye tez yazdırma

Fatih_123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xfx Speedster swft Rx 6700XT Ryzen 5 5600x
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, ben burada bitirme tezimi Chat GPT'nin yazmasını istiyorum (tez hocamda zaten çok umursamıyor gibi ayrıca ben de bir an önce vereyim kurtulayım şu tezden kafasındayım)
Şimdi Chat GPT'ye nasıl yazacağını konunun ne olduğu gibi detayları verdim belge olarak istedim Chat GPT'de belge olarak yazıyor buraya kadar sorun yok ama görüntüdeki gibi daha yarıya gelmeden duraksadı gibi. Benim sorum şu ben Chat GPT'yi siteyi kapatsam arka planda eklemeye devam eder mi yoksa açık mı kalması lazım Chat GPT'nin?

Dosya Ekleri

• IMG_20250517_154356.jpg
    IMG_20250517_154356.jpg
    230,9 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, ben burada bitirme tezimi Chat GPT'nin yazmasını istiyorum (tez hocamda zaten çok umursamıyor gibi ayrıca ben de bir an önce vereyim kurtulayım şu tezden kafasındayım)
Şimdi Chat GPT'ye nasıl yazacağını konunun ne olduğu gibi detayları verdim belge olarak istedim Chat GPT'de belge olarak yazıyor buraya kadar sorun yok ama görüntüdeki gibi daha yarıya gelmeden duraksadı gibi. Benim sorum şu ben Chat GPT'yi siteyi kapatsam arka planda eklemeye devam eder mi yoksa açık mı kalması lazım Chat GPT'nin?

Açık kalması gerekir muhtemelen.

Kandırıyor. :)

"İstersen dosya olarak atayım 1 saat içinde" diyor mesela yok öyle bir şey. Tekte yazdırman veya parça parça yazdırman lazım, eğer free kullanıyorsan muhtemelen tekte yazdıramazsın hepsini.

Muhtemelen token limiti doldugu icin daha fazla ekleyemiyor. Devam et dersen arkasina eklemeye devam eder.

Arkadaşlar selam, ben burada bitirme tezimi chat GPT'nin yazmasını istiyorum (tez hocamda zaten çok umursamıyor gibi ayrıca ben de bir an önce vereyim kurtulayım şu tezden kafasındayım)
Şimdi chat GPT'ye nasıl yazacağını konunun ne olduğu gibi detayları verdim belge olarak istedim chat GPT'de belge olarak yazıyor buraya kadar sorun yok ama görüntüdeki gibi daha yarıya gelmeden duraksadı gibi. Benim sorum şu ben chat GPT'yi siteyi kapatsam arka planda eklemeye devam eder mi yoksa açık mı kalması lazım chat GPT'nin?

DeepSeek'te yapıyor hem de hızlı bir şekilde GPT yapmaz beleş planda.
Gemini
Grok bunlarda yapıyor olabilir hepsine bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı