ChatGPT-4.5 Nedir, GPT-4o’dan Farkı Ne?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
ChatGPT-4.5-OpenAI-YapayZeka.jpg

OpenAI, Kasım 2022’de ChatGPT’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte üretken yapay zeka çağını ilk başlatan isimlerden olmuştu. ChatGPT’nin temelinde sürekli olarak gelişimi süren GPT büyük dil modelleri ailesi yer alıyor. GPT-4.5 ise yeni amiral gemisi GPT modeli olarak piyasaya sürüldü. 27 Şubat 2025’te şirket, büyük dil modeli (LLM) ailesinin en son evrimi olarak GPT-4.5’in araştırma önizlemesini duyurdu. […]

Devamı: ChatGPT-4.5 Nedir, GPT-4o’dan Farkı Ne?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

ChatGPT-4.5-OpenAI-YapayZeka.jpg

OpenAI, Kasım 2022’de ChatGPT’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte üretken yapay zeka çağını ilk başlatan isimlerden olmuştu. ChatGPT’nin temelinde sürekli olarak gelişimi süren GPT büyük dil modelleri ailesi yer alıyor. GPT-4.5 ise yeni amiral gemisi GPT modeli olarak piyasaya sürüldü. 27 Şubat 2025’te şirket, büyük dil modeli (LLM) ailesinin en son evrimi olarak GPT-4.5’in araştırma önizlemesini duyurdu. […]

Devamı: ChatGPT-4.5 Nedir, GPT-4o’dan Farkı Ne?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Buraya yazsaydın hocam devamını :(

Evet RSS paylaşım otomasyonu, ancak alta yorum gelince ben de bildirimlerden görüyorum, bu sayede böyle belirip yanıtlayabiliyorum :)

Gelecek meslek hayalim yazılım veya bilgisayar mühendisliğiydi. Şu yapay zeka sağolsun ya işsiz kalcaz ya hayallerden sapacaz..
YZ'ler kendi kendinilerini yapamadıkları sürece anlamlı ve stabil, bugsuz bir kod oluşturup bunu uzun süre gelişimler ışığında güncelleyemeyecekler. Zira öyle olmasını da "çok" istemiyoruz. O yüzden sen yoluna bak, gidip Pythoncu olursan tabiki işsiz kalma ihtimalin artar - sadece görünen dünya onunla dönüyor, önü ve arkası daha fazla mantık, beyin, emek isteyen dillerle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı