ChatGPT akşamları düzgün cevap veremiyor

Kimseye yakinma falan dedigim yok, carsaf carsaf yazsin istiyorsan ya da binlerce satir okusun istiyorsan izlenmesi gereken yolu anlatiyorum yalnizca.

Gramajini dusurduler, eski performansinda degil, o eski civcivli gunler geride kaldi tarzi subjektif ziriltilarla sabaha kadar konussak bos, outputa gore token uzerinden charge ettigi duzende de yazmiyorsa yazamiyordur, bu kadar basit.

Onun çözümünü buldum aslında. "Tüm kodu yaz" demen gerekiyor yine aynı şeyi yazıyor sonra "Tamamını Dedim!" yazınca düzeltiyor genelde. Tek dezavantajı en ufak bir kod değişikliğinde aynı şeyi yapıyor.

Gecen matematik sorusu sormustum. Yanlış cevap verdi. Emin misin deyince dogrusunu soyledi. Emin misin diye sorun o zaman duzeltiyor. Ben ders calismak icin kullanıyorum bildigin hoca gibi anlatiyor.

Bazen emin misin deyince doğru olanı da bozuyor. Bir keresinde sürekli emin misin demiştim, her seferinde başka yanlış cevaplar vermişti.

Biraz baktım, cevap hızı güzel. Ona verdiğim görseldeki detayları çok iyi ve hızlı bir şekilde anladı. Yazılım konusunda da üşenmeden yaparsa ChatGPT'yi artık bırakırım Bu arada gemini Ultra değil de Gemini-Pro olacak sanırım. Gemini Ultra diye bir model yok (kullanıcı botu var sadece).

Popülerligi arttıkça aptallastırdılar yapay zekayı.

İşe yaradığına sevindim. Ultra-Pro konusunda dediğin doğrudur benim aklımda öyle kalmış.

Bing yapay zekasını deneyebilirsiniz.

Google Bard veya Microsoft Copilot kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…