Merhaba arkadaşlar ben bu sorun ile uzun zaman önce karşılaşmıştım ve çözememiştim.
Az önce bir şey keşfettim sorun telefonunuzun Google APIleri tarafından bootloader kilidi açık olup olmadığını veya rootlu olup olmadığını kontrol etmesiymiş ve herhalde bunu ChatGPT uygulamasıda görebiliyor. Bunu bypass etmediğiniz sürece bazı uygulamalara erişemezsiniz. Bunu
Yasnac isimli uygulamadan kontrol edebilirsiniz fail olarak sonuç verirse bu uygulamalara giremezsiniz.
Bunu bypass etmek için sadece bir Magisk modülüne ihtiyacımız var GitHub'da bulunan
safetynet-fix. Bu dosyayı indirin.
Sonra Magisk uygulamasını açıp sağ altteki modüller kısmına gelin ve depolamadan yükle butonuna basın ve indirdiğiniz safetynet-fix-v2.4.0.ZIP dosyasını seçip yüklüyoruz ve yeniden başlatıyoruz.
Telefon yeniden başladıktan sonra Magisk uygulamasına girin ve. Ayarlar ==> reddetme listesini yapılandır. Kısmına giriyoruz oradan Google Play market uygulamasına basıl tüm tikleri aktif hale getiriyoruz.
Ve Google Play hizmetleri isimli ugulamanın sadece.
Olanları tiklerini aktif edip cihazı yeniden başlattıktan sonra istediğiniz uygulamaya girebilirsiniz.
'Yanlış yazmış olabilirim veya sizin cihazınızda farklı çalışıyor olabilir onu farklı yerlerden araştırarak saynac uygulamasında sonuçların ikisi de nasıl yeşil tik edebileceğinizi öğrenin'.