Çözüldü ChatGPT Android'de giriş yaparken "Bir şeyler ters gitti." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
3 giriş seçeneğini de denedim, 3'ünde de hata verdi.
  • Tarayıcı değiştirdim, tarayıcı verilerini sildim.
  • İnternet değiştirdim, mobil veriyle denedim.
  • Uygulamayı silip yeniden yükledim.
  • Eski sürümleri yükledim.
  • Telefonu kapatıp açtım, yeniden başlattım.
  • Tarih ve Saat ayarını manuele çevirip tekrar otomatik yaptım.
Giriş yapamıyorum, olmuyor. Hesapla hiçbir alakası yok. Ben hiçbir hesaba giremiyorum, benim denediğim hesapla hem mobilden hem de masaüstünden giriliyor. Sorun nedir?

1717253435870.png

Çözüm
Destek'ten yanıt gelmedi hâlâ. Problem de çözülmedi.

17 Temmuz güncellemesi.

1.2024.193 güncellemesi ile sorunum çözüldü. Giriş yapabiliyorum.
@Kensie ChatGPT rootu gördüğü için hata vermiyor. Root, sistemde değişiklik yaptığı için ChatGPT sistem değişikliğine hata veriyor.

Benim gibi destekten yazın, en azından bu sorunun hâlâ devam ettiğini bilsinler. Cihazınızın rootlu olduğunu söylemeyin, yoksa kuvvetle muhtemel yardım etmezler. Cihazınıza orijinal yazılım yükleyin derler.

Merhaba arkadaşlar ben bu sorun ile uzun zaman önce karşılaşmıştım ve çözememiştim.
az önce bir şey keşfettim sorun telefonunuzun google api leri tarafından bootloader kilidi açık olup olmadığını veya rootlu olup olmadığını kontrol etmesiymiş ve herhalde bunu chatgpt uygulamasıda görebiliyor. bunu bypass etmediğiniz sürece bazı uygulamalara erişemezsiniz. bunu Yasnac isimli uygulamadan kontrol edebilirsiniz fail olarak sonuç verirse bu uygulamalara giremezsiniz.

YASNAC (Yet Another SafetyNet Attestation Checker), Android cihazlarda Google'ın SafetyNet Attestation API'sini kullanarak cihazın güvenliğini ve bütünlüğünü test eden bir uygulamadır. Bu API, cihazın köklenmiş (rootlu) olup olmadığını, bootloader kilidinin açılıp açılmadığını ya da emülatör üzerinde çalışıp çalışmadığını tespit eder. Özellikle uygulama geliştiricileri, bu tür testler ile uygulamalarının yalnızca güvenli cihazlarda çalışmasını sağlamak için kullanır. YASNAC, bu testleri yerel olarak gerçekleştirir, ancak daha kapsamlı kullanımlar için sonuçlar bir sunucuya gönderilip doğrulanabilir.

bunu bypass etmek için sadece bir magisk modülüne ihtiyacımız var githubda bulunan safetynet-fix. bu dosyayı indirin.
sonra magisk uygulamasını açıp sağ altteki modüller kısmına gelin ve Depolamadan yükle butonuna basın ve indirdiğiniz safetynet-fix-v2.4.0.zip dosyasını seçip yüklüyoruz ve yeniden başlatıyoruz.

telefon yeniden başladıktan sonra magisk uygulamasına girin ve. Ayarlar ==> reddetme listesini yapılandır. kısmına giriyoruz oradan google play market uygulamasına basıl tüm tikleri aktif hale getiriyoruz.

ve Google play hizmetleri isimli ugulamanın sadece
com.google.android.gsm,
com.google.android.gsm.unstable,
com.google.android.gsm:snet.
olanları tiklerini aktif edip cihazı yeniden başlattıktan sonra istediğiniz uygulamaya girebilirsiniz.

'yanlış yazmış olabilirim veya sizin cihazınızda farklı çalışıyor olabilir onu farklı yerlerden araştırarak saynac uygulamasında sonuçların ikiside nasıl yeşil tik edebileceğinizi öğrenin'

@sadece.arif bahsettiğiniz uygulamayı açtım, test yaptım ve "Kaldı" yazdı ama ChatGPT'yi konuda çözüm olarak işaretlediğim sürümden beri sorunsuz kullanabiliyorum. Telefonum da rootlu ve bootloader kilidi de açık.

Yine de belki banka uygulamaları için vs. işe yarar. Bi' bahsettiğinizi yapıp Momo ile test yapıp bakayım.

Modül KernelSU'ya yüklenmediği için yapamadım.

Son düzenleme:
@ncdtkrts destek ekibine web sitelerinden yazın, custom ROM yüklü olduğunu söylemeyin. 1-2 hafta içerisinde çözmeye çalışırlar.

@sadece.arif arkadaşımın telefonu rootluydu ve giremiyordu, yöntem çalışmadı.

Son düzenleme:
Aylardır devam ediyordu. Dediğin gibi yaptım. Çözüldü. Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar ben bu sorun ile uzun zaman önce karşılaşmıştım ve çözememiştim.
Az önce bir şey keşfettim sorun telefonunuzun Google APIleri tarafından bootloader kilidi açık olup olmadığını veya rootlu olup olmadığını kontrol etmesiymiş ve herhalde bunu ChatGPT uygulamasıda görebiliyor. Bunu bypass etmediğiniz sürece bazı uygulamalara erişemezsiniz. Bunu Yasnac isimli uygulamadan kontrol edebilirsiniz fail olarak sonuç verirse bu uygulamalara giremezsiniz.

Bunu bypass etmek için sadece bir Magisk modülüne ihtiyacımız var GitHub'da bulunan safetynet-fix. Bu dosyayı indirin.
Sonra Magisk uygulamasını açıp sağ altteki modüller kısmına gelin ve depolamadan yükle butonuna basın ve indirdiğiniz safetynet-fix-v2.4.0.ZIP dosyasını seçip yüklüyoruz ve yeniden başlatıyoruz.

Telefon yeniden başladıktan sonra Magisk uygulamasına girin ve. Ayarlar ==> reddetme listesini yapılandır. Kısmına giriyoruz oradan Google Play market uygulamasına basıl tüm tikleri aktif hale getiriyoruz.

Ve Google Play hizmetleri isimli ugulamanın sadece.

Olanları tiklerini aktif edip cihazı yeniden başlattıktan sonra istediğiniz uygulamaya girebilirsiniz.

'Yanlış yazmış olabilirim veya sizin cihazınızda farklı çalışıyor olabilir onu farklı yerlerden araştırarak saynac uygulamasında sonuçların ikisi de nasıl yeşil tik edebileceğinizi öğrenin'.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı