ChatGPT bazen çalışmıyor

Makaleler
4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüldüğü üzere ChatGPT bunu çok sık yapıyor. Bazen cevap üretmeye başlıyor ama cevap 3 4 dakika sonra geliyor şansıma bu sefer hiç çalışmadı. Artı olarak soldaki eski chatler de yüklenmedi.

Videoyu izleyemiyorum.
Sorununuz şu mu?

Yazıyor gözüküyor ama yazılanlar gözükmüyor falan veya gözükse de saçma sapan şeyler yaziyor. Eğer bu ise tarayıcı siteyi çevirmeye çalışıyordur. Bu siteyi çevirme dersen düzelir.

Videoyu izleyemiyorum.
Sorununuz şu mu?

Yazıyor gözüküyor ama yazılanlar gözükmüyor falan veya gözükse de saçma sapan şeyler yaziyor. Eğer bu ise tarayıcı siteyi çevirmeye çalışıyordur. Bu siteyi çevirme dersen düzelir.
Yok hiçbir şey üretmiyor

1694525058959.png

Böyle kalıyor mesajı attıktan sonra

Şu an High Demand modu açık. Bende Plus olmasına rağmen 1 dk sonra veriyor cevapları ama şu an öncelikli sıraya yerleştirdi sanırım tekrar süratli yanıt vermeye başlıyor yavaş yavaş.
yarım saat oldu bir tane cevap üretemedi maalesef

Farklı soru giriyorum yine bomboş ... oluyor yine de bir şey üretmiyor. Stop generatingde kalıyor öyle

Biraz sonra da Something went wrong. If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com. diyor.

Yine de bir deneyin derim. Muhtemelen sıkıntınız bu değil ama yine de deneyebilirsiniz.
Neyi deneyim anlamadım ki bu siteyi çevirme diye bir şey yok ingilizce kullanıyorum

Neyi deneyim anlamadım ki bu siteyi çevirme diye bir şey yok İngilizce kullanıyorum.

Chrome'un İngilizce ve diğer dilleri otomatik olarak Türkçeye çevirmesi olayını kapatmanızdan bahsediyorum hocam. Yine de sıkıntı bende de var. Muhtemelen ChatGPT taraflı bir genel sıkıntı var. Biraz bekleyin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı