- Makaleler
- 4
Görüldüğü üzere ChatGPT bunu çok sık yapıyor. Bazen cevap üretmeye başlıyor ama cevap 3 4 dakika sonra geliyor şansıma bu sefer hiç çalışmadı. Artı olarak soldaki eski chatler de yüklenmedi.
Bazen diyonuz da bu çok sık yaşanıyyor bendeBazen sunucularda sıkıntı olabiliyor.
Yok hiçbir şey üretmiyorVideoyu izleyemiyorum.
Sorununuz şu mu?
Yazıyor gözüküyor ama yazılanlar gözükmüyor falan veya gözükse de saçma sapan şeyler yaziyor. Eğer bu ise tarayıcı siteyi çevirmeye çalışıyordur. Bu siteyi çevirme dersen düzelir.
yarım saat oldu bir tane cevap üretemedi maalesefŞu an High Demand modu açık. Bende Plus olmasına rağmen 1 dk sonra veriyor cevapları ama şu an öncelikli sıraya yerleştirdi sanırım tekrar süratli yanıt vermeye başlıyor yavaş yavaş.
Neyi deneyim anlamadım ki bu siteyi çevirme diye bir şey yok ingilizce kullanıyorumYine de bir deneyin derim. Muhtemelen sıkıntınız bu değil ama yine de deneyebilirsiniz.
Neyi deneyim anlamadım ki bu siteyi çevirme diye bir şey yok İngilizce kullanıyorum.
Tamamdır bekleyelim bakalım.Chrome'un İngilizce ve diğer dilleri otomatik olarak Türkçeye çevirmesi olayını kapatmanızdan bahsediyorum hocam. Yine de sıkıntı bende de var. Muhtemelen ChatGPT taraflı bir genel sıkıntı var. Biraz bekleyin derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.