Travis_Bickle
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
- Meslek
- Öğrenci
Sayın Katılımcılar,
Bugün, Cumhuriyet Dönemi Halk Edebiyatı'nın önemli temsilcilerinden Abdurrahim Karakoç, Aşık Veysel, Karacaoğlan ve Yozgat'ın sevilen sanatçılarından Yozgat Sürmelisi'nin şiirleri üzerinden bir yolculuğa çıkalım.
Yozgat Sürmelisi, Yozgat'ın kültürel mirasına önemli bir katkıda bulunan bir sanatçıdır. Onun "Beni Sen İnandır" adlı eseri, Yozgat'ın tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtan, geleneksel melodilerle örülü bir örnektir.
Arkadaş böyle bir şey yok nereden uydurdu bunu?
Neşet Ertaş'ın Yozgat Sürmelisi türküsüyle ilgili bir şey söyledim herif bana bunları dedi. Bir şey bilmeyen öğrencinin kafadan mantıklı şekilde atması gibi oldu bu.
Bugün, Cumhuriyet Dönemi Halk Edebiyatı'nın önemli temsilcilerinden Abdurrahim Karakoç, Aşık Veysel, Karacaoğlan ve Yozgat'ın sevilen sanatçılarından Yozgat Sürmelisi'nin şiirleri üzerinden bir yolculuğa çıkalım.
Yozgat Sürmelisi, Yozgat'ın kültürel mirasına önemli bir katkıda bulunan bir sanatçıdır. Onun "Beni Sen İnandır" adlı eseri, Yozgat'ın tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtan, geleneksel melodilerle örülü bir örnektir.
Arkadaş böyle bir şey yok nereden uydurdu bunu?
Son düzenleyen: Moderatör: