Rapinoğlukasva
Decipat
- Makaleler
- 1
Hocam diğerleri robot işgali hakkında bilgi vermiyorlarChatGPT gelene kadar kullanılacak yapay zeka önerilerini alalım.
Hocam diğerleri robot işgali hakkında bilgi vermiyorlarChatGPT gelene kadar kullanılacak yapay zeka önerilerini alalım.
Gemini olabilir.ChatGPT gelene kadar kullanılacak yapay zeka önerilerini alalım.
Gemini olabilir.
Hocam diğerleri robot işgali hakkında bilgi vermiyorlar.
Gemini'ye ısınamadım ben bir türlü.
Evet ya ne güzel nasıl saldıracaklarını öğreniyordum.
Hocam sider AI diye bir şey var aktif olarak kullanıyorum bir eklenti olarak geliyor içinde çoğu AI'ı bulunduruyor mesela herhangi bir sitede sağ tık atınca fotoğrafsa buluyor açıklıyor kelimeyse araştır diyorsun yapıyor hatta o kelimeden sadece tıklayarak hikaye bile yazdırabiliyorsun çok iyi bir eklenti.
Bende çalışıyorChatGPT'ye hem telefondan hem bilgisayardan giremiyorum. Çöktü mü?
Hocam 16 dolar fazla değil mi?Hocam sider AI diye bir şey var aktif olarak kullanıyorum bir eklenti olarak geliyor içinde çoğu AI'ı bulunduruyor mesela herhangi bir sitede sağ tık atınca fotoğrafsa buluyor açıklıyor kelimeyse araştır diyorsun yapıyor hatta o kelimeden sadece tıklayarak hikaye bile yazdırabiliyorsun çok iyi bir eklenti.
Bende çalışıyor.
ChatGPT'ye hem telefondan hem bilgisayardan giremiyorum. Çöktü mü?
Bende hala açılmıyor of yaGeldi geri zaten, calismasi normal.
evet ya bende görünce vazgeçtim o kadar zengin değilimHocam 16 dolar fazla değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.