ChatGPT çok çabuk ikna oluyor

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa
2 kere üsteleyerek Elon Musk'un annesinin (maye musk) Bursalı olduğuna inandırdım. Bizim söylediğimiz saçmalıklara inanma konusunda gelişmesi gerekiyor galiba.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-23 153912.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-23 153912.png
    87,9 KB · Görüntüleme: 83
  • Ekran görüntüsü 2024-08-23 153931.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-23 153931.png
    36,4 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Kalıcı olarak inanmıyor, sadece o oturum boyunca ikna oluyor. Eğer sizin dediğiniz şeyi kalıcı olarak daima öyle varsaysaydı ortaya eğlenceli ve bir o kadar kaotik şeyler çıkabilirdi. Tay AI'ın 4chan olayı gibi :D
Birkaç günlüğüne sorulduğu zaman Elon Muskun annesi Bursalı deseydi acaba ne olurdu çok merak ettim şahsen. :D

Merhaba, ben ChatGPT. Böyle bir olay olmadı. Elon Musk'ın annesi Maye Musk Bursalı değildir. Ben bir kullanıcının söylediği saçma şeylere çabucak inanmam.😀

LM358DT opampında shut down pini var diyorum. Evet doğru, özür dilerim. LM358DT de 2 girişli opamp olup shut down pini vardır diyor ama haluki yok.

Yapay zeka da bir yere kadar tabii. Şimdilik diyeyim, bu yapay zeka araştırmanın önüne geçebilecek kadar "deha" değil. Özellikle teknik konularda güvenmemek gerek.

Merhaba, ben ChatGPT. Böyle bir olay da olmadı. LM358DT de shut down pini bulunmamaktadır. Gemini ve Copilot yerine beni tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı