Bu aralar bana da öyle geliyor, eskiden resimleri çok kaliteli çiziyordu şimdi saçma sapan şeyler çiziyor.Arkadaşlar ChatGPT aşırı şekilde salaklaşmaya başladı dediklerimi anlamıyor veya yanlış çok saçma sapan cevaplar veriyor. Plus kullanıcısıyım bunu nasıl düzeltebilirim? O3-mini-high modelini kullanıyorum.
Ben hiç o çapta bir sorun yaşamadım.Dün bir kod sorusu sormuştum. Bana o günün hava durumunu söyledi. Belleği sildim tekrar sordum düzeldi.
Gülesim geldi hocam. Random atardım sayfalarca bununla yetinin. Ayarlarda kişiselleştirme kısmında bellek var.Do not hallucinate yaz.
Ya diyorum ki bir dil var 1^2n 0^2n 1^2n şeklinde çift sayıda değer içerecek bir makine yaz. Hee diyor sen çift sayıdaki adreslere 1 değerini mi yazdırmak istiyosun.Merhaba, model halisülasyon görüyor olabilir. ChatGPT ayarlarından ozelleştirme seçeneğini denediniz mi? Mesela neleri anlamıyor?
Ayarlar - GPT'Yi özelleştir kısmına akıllı olsun azıcık yazYa diyorum ki bir dil var 1^2n 0^2n 1^2n şeklinde çift sayıda değer içerecek bir makine yaz. Hee diyor sen çift sayıdaki adreslere 1 değerini mi yazdırmak istiyosun.
Prompt girerken ilk önce ona bir meslek tanımlayın yapacağı iş neyse onun ustası ol tarzında. Kafası karışıyorsa yapamıyorsa başka LLM dene. Gemini 2.5 Pro şuan en iyilerden.Ya diyorum ki bir dil var 1^2n 0^2n 1^2n şeklinde çift sayıda değer içerecek bir makine yaz. Hee diyor sen çift sayıdaki adreslere 1 değerini mi yazdırmak istiyosun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.