Herkese merhaba. Kitabın kapağını ve ismini ben tasarlasam kitabın içeriğini ve konusunu tamamen ChatGPT yazsa yayınevleri kabul eder mi? Biliyorsunuz günümüzde her şey yapay zeka ile geçiyor. Cevap verirseniz sevinirim.
Kitabın tamamını ChatGPT'ye yazdırmak mümkün değil o sadece konuyu falan verir ama komple kitap yazamaz hem buradaki maksadınız ne onu anlamadım ben kitap yazdım diye kız falan mı tavlamak.
Herkese merhaba. Kitabın kapağını ve ismini ben tasarlasam kitabın içeriğini ve konusunu tamamen ChatGPT yazsa yayınevleri kabul eder mi? Biliyorsunuz günümüzde her şey yapay zeka ile geçiyor. Cevap verirseniz sevinirim.
Öncelikle yapacağın şey bana göre hiç etik değil. Yayın evi kitabı beğenirse kabul eder. Ama tekrar dediğim gibi bu yaptığın etik olmaz bana göre. Hiç bir emek harcanmıyor çünkü.