ChatGPT ile YKS çalışılır mı?

enes yildizz

Decapat
Daha fazla  
YKS'ye son 17 gün kaldı video izlemekten bıkmış durumdayı. Zaten sevmiyorum, bazen öylece ekrana bakıyorum. Bu yüzden eksiklerimi ChatGPT'den gidermeyi düşünüyorum. Takıldığım yeri direkt sorma gibi avantajım da var ama kafamda yanlış bilgi verir mi düşüncesi de var. Bir tablo oluşturmuştum, 2024 çıkmış soruların konu dağılımlarıyla ilgili acaba yanlış yapmış olabilir mi? 2024'de çıkmayan bir konuyu tabloya eklemiş olabilir mi? Kontrol etmedim ama tabloda yanlış yapmamışsa bile bilgilerde yanlış yapabilme ihtimali var mı siz ne diyorsunuz?

Halüsinasyon üretmesi gibi bir durum olabilir, kısa özetler için bakabilirsin ama derin bir konuysa kaynak yardımı iste.

Çalışılmaz. Gemini bile ChatGPT den daha mantıklı bir seçenek. ChatGBT çoğu zaman yanlış bilgi veriyor
ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ KAYNAKLARDAN YARDIM ALMASINI İSTEDİM BANA SÖYLE BİR MESAJ YAZDI

• ÖSYM’nin resmi YKS soru arşivi ve duyuruları: T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı
    (Özellikle son 5 yılın Coğrafya soruları ve yorumları, sınav içerik raporları)
  • Murat Yayınları – Coğrafya Soru Bankası ve Konu Anlatımlı Kitapları
    (ÖSYM uyumlu, güncel içerik ve sorularla donatılmış)
  • Karekök Yayınları – AYT Coğrafya Ders Notları
    (Konuların sade, öz ve net açıklamaları)
  • MEB Coğrafya Dersi Öğretmen Kılavuzları ve Müfredatı
    (Temel kavram ve kazanımlar açısından yol gösterici)
  • Prof. Dr. Hasan Aydın – Fiziki Coğrafya Kitabı
    (Konuların derinlemesine akademik açıklaması)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı