ChatGPT inanılmaz yavaşladı

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Sizde de şu an aynı sorun var mı bilmiyorum ama bende 2 gündür resmen mesaj gönderilme süreleri inanılmaz uzadı ve uygulama resmen çok daha yavaş çalışıyor, bu arada telefonum kötü ve yetersiz bir telefon değil Galaxy S23 kullanıyorum ve bu arada internette kötü değil internetlede alakası yok bu durumun.
Önbellek fotoda attığım şekilde, önbellek temizlenirse bir şey değişebilir mi sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251213_184611_Settings.jpg
    Screenshot_20251213_184611_Settings.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 43
Sizde de şu an aynı sorun var mı bilmiyorum ama bende 2 gündür resmen mesaj gönderilme süreleri inanılmaz uzadı ve uygulama resmen çok daha yavaş çalışıyor, bu arada telefonum kötü ve yetersiz bir telefon değil Galaxy S23 kullanıyorum ve bu arada internette kötü değil internetlede alakası yok bu durumun.
Önbellek fotoda attığım şekilde, önbellek temizlenirse bir şey değişebilir mi sizce?

Uygulama içinde verileri sile basınca bütün konuşmalar gidecek ChatGPT hızlı çalışacak bellegi dolmuştur telefonla alakası yok.

Pro veya plus sürümü aldıysanız şu şekilde 3 seçenek veriliyor, thinking seçili olabilir.
1765648423320.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı