ChatGPT istenilen kodu yazmıyor

• Konuyu başlatan Pube
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 862

Pube

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics.
Meslek
Öğrenci
Bu elemanla 2 gündür uğraşıyorum bir HTML kodu yazacak ama yazacağım yazacağım deyip sözünde durmuyor, bu elemanın sıkıntısını nasıl çözeceğim?

Dosya Ekleri

• 1730217892475.png
    1730217892475.png
    69 KB · Görüntüleme: 124
Bu elemanla 2 gündür uğraşıyorum bir HTML kodu yazacak ama yazacağım yazacağım deyip sözünde durmuyor, bu elemanın sıkıntısını nasıl çözeceğim?

Bu yapay zeka aracını kullan daha sağlıklı ve yararlı olur GPT4 de içerisinde mevcut ve ücretsiz.

Başka bir sohbet aç ardından mesajın sonuna kodu yazarmısın yaz.

Yada BTK akademiden ders al.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Yazmıyorsun" yerine "rica etsem şu kodu yazabilir misin" tarzında prompt girmeyi denediğinde kodu yazacaktır. ChatGPT nadiren de olsa plak gibi aynı şeyi tekrarladığı için farklı promptlar girmeyi denemek gerekebiliyor. Yazdığın prompta tekrar yanıt vermesini sağlayabilirsin.

Son düzenleme:
"Yazmıyorsun" yerine "rica etsem şu kodu yazabilir misin" tarzında prompt girmeyi denediğinde kodu yazacaktır. ChatGPT nadiren de olsa plak gibi aynı şeyi tekrarladığı için farklı promptlar girmeyi denemek gerekebiliyor. Yazdığın prompta tekrar yanıt vermesini sağlayabilirsin.

Ne dersem diyeyim sürekli "yapıp atacağım" deyip atmıyor değişen bir şey yok döngüye girmiş sanki.

Ne dersem diyeyim sürekli "yapıp atacağım" deyip atmıyor değişen bir şey yok döngüye girmiş sanki.
ChatGPT gerçekten bu konuda kafaya taktıysa yeni sohbet açıp tekrar istemeyi deneyebilirsin. Sohbet sıfırdan başlayacağı için bu durumun düzeleceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı