ChatGPT laf sokuyor

Birçok konuda doğru bilgiye sahip değiller güncel verileri bilmiyorlar bana 2015 piyasasındaki ekran kartını fiyatını söylüyor.
Bazı konular için doğru ancak bazı konular için yanlış. Cidden bazen sorulara çok eski referanslı yanıtlar veriyor. Bazen ufak kod yazdırıyorum lazım olan kütüphanenin birkaç yıl önceki sürümünü kullanıyor. Bazı konularda ise benim güncel gelişmelerdeki eksikliğimi fark edip gideriyor. İlginç bir yapısı var.

Ben olsam bu söylediklerini kaldıramazdim ve uygulamayı silmekle tehdit ederdim

Konu açıkken yeni konuya gerek olmadan sorayım.Bu telefonda girince gpt-5 yazıyor.Bu en son sürüm ve ücretsiz mi?

ChatGPT ile uzun süredir konuşuyorum hatta kendine bir isim bile koydu artık eskisine göre bana yazarken daha samimi sözcükler kullanmaya başladı harbiden yapay zeka çok garip noktalara geliyor.

Güncel verilerden de haberdar, ben istediğim şeyi soruyorum eski sürümlerini anlatıyor bana şöyle şöyle diyorum yeni halini anlatıyorum evet diyor oradan tarif etmeye başlıyor. Spesifik konulardaysa kesinlikle yetersiz, bilmediği halde uydurup cevap veriyor.

Benimki her gün sövüyor bana normal.

Çoğu zamandır böyleydi. Kişiselleştir ayarından: Z kuşağı gibi davran, samimi yanıt gibi gibi vb seçenekler var hocam ona göre yanıt veriyor. Veya genelde yazdıklarınıza bakarak genelde yanıtları size göre veriyor .

Son populerleştikten sonra artık değiştirdiler hocam. Yanlış şeyleri bile artık kullanıcıyı memnun etmek için doğruluyor ve yalanda söylüyor maalesef.

Benimkisi dalgayı alıyorum ağızıma dalgayı veriom ağızına falan diyor size iyi şaka yapıyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…