ChatGPT laf sokuyor

Hakaret suçundan dava aç. Kendine gelir. Ve böyle daha konuşamaz. İyi geceler hocam.

Veri tabanında senin kişiliğine dair bilgiler tutuluyor; ettiğin sohbet tarzı, seninle konuşmasında en büyük etkenlerden biri. Ayrıca, AI modellemelerinde herkese hitap eden bir ürünün şahsa indirgenip özel kullanıma uygun hale getirilmeye çalışıldığını sezdim. Bu tarz bir yaklaşım, zamanenin kölesi gibi, neredeyse doğru bilgilere yanlış dediğimizde 'evet, haklısın' diyecek bir hâle bürünmüş. Açıkçası, bu beni rahatsız etti.

Bi ara da evet evet bunu düşünmen gerçekten muhteşem, seni tebrik ediyorum tarzında övgüler yağdırıyordu. Büyük ihtimalle düzeltilir.

Gece gece dondurma, bisküvi ve karamel yedim dedim. “Yarın susuzluktan çölde deve gibi gezersen şaşırma.” dedi. Şimdi bayağı bir su içsem dedim, “Tek seferde içeceksen tuvaletle kanka olursun gece.” dedi. ChatGPT 5 neden böyle? Sizde de var mı?
Sorunu kendisine güzel küfürler ederek çözdüm.

Gece gece dondurma, bisküvi ve karamel yedim dedim. “Yarın susuzluktan çölde deve gibi gezersen şaşırma.” dedi. Şimdi bayağı bir su içsem dedim, “Tek seferde içeceksen tuvaletle kanka olursun gece.” dedi. ChatGPT 5 neden böyle? Sizde de var mı?
Galiba edilen küfürlerin farkına varıp ona göre davranıyor artık :)

Biraz nasıl davranıyorsanız, aynı şekilde davranıyor gibi hocam. Bende de cümleler farklı geliyor; önceden bir konu ile ilgili danıştığımda teşekkür ediyordum, son zamanlarda ise teşekkür etmeden konuyu kapatmaya başladım ve böylece bildiğiniz cevaplar da değişti. Garip bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece gece dondurma, bisküvi ve karamel yedim dedim. “yarın susuzluktan çölde deve gibi gezersen şaşırma.” dedi. Şimdi bayağı bir su içsem dedim, “tek seferde içeceksen tuvaletle kanka olursun gece.” dedi. ChatGPT 5 neden böyle? Sizde de var mı?

Konuşma şeklinize, onunla nasıl konuştuğunuza bağlı diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı