ChatGPT laf sokuyor

Hakaret suçundan dava aç. Kendine gelir. Ve böyle daha konuşamaz. İyi geceler hocam.

Veri tabanında senin kişiliğine dair bilgiler tutuluyor; ettiğin sohbet tarzı, seninle konuşmasında en büyük etkenlerden biri. Ayrıca, AI modellemelerinde herkese hitap eden bir ürünün şahsa indirgenip özel kullanıma uygun hale getirilmeye çalışıldığını sezdim. Bu tarz bir yaklaşım, zamanenin kölesi gibi, neredeyse doğru bilgilere yanlış dediğimizde 'evet, haklısın' diyecek bir hâle bürünmüş. Açıkçası, bu beni rahatsız etti.

Bi ara da evet evet bunu düşünmen gerçekten muhteşem, seni tebrik ediyorum tarzında övgüler yağdırıyordu. Büyük ihtimalle düzeltilir.

Sorunu kendisine güzel küfürler ederek çözdüm.

Galiba edilen küfürlerin farkına varıp ona göre davranıyor artık

Biraz nasıl davranıyorsanız, aynı şekilde davranıyor gibi hocam. Bende de cümleler farklı geliyor; önceden bir konu ile ilgili danıştığımda teşekkür ediyordum, son zamanlarda ise teşekkür etmeden konuyu kapatmaya başladım ve böylece bildiğiniz cevaplar da değişti. Garip bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konuşma şeklinize, onunla nasıl konuştuğunuza bağlı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…