ChatGPT mi, Gemini mi daha doğru cevap veriyor?

Kanka ben Gemini'den daha fazla verim aldım. Zaten Gemini'nin databaseleri daha büyük bunu ChatGPT söylüyor. Bazı sorularda Türkçe'de Gemini daha iyi cevap veriyor onun dışında ChatGPT de iyi Gemini de iyi ama ben Gemini'yi kullanıyorum genellikle.

Bard zamanında kötüydü bence. Şimdi Gemini oldu ve çok çok daha iyi hatta GPT ile yarışıyor diyebilirim şu an.
Şu anlık GPT daha iyi bence ama ileride değişir büyük ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGpt ile geçen gün hızlı ve öfkeli'nin bir sahnesindeki müziği bulacağız diye baya detaylıca konuştuk tonlarca şarkı önerdi en son bulabildik gerçekten insan gibi cevaplar veriyor. Hatta bir insanın şarkı bulacağız diye bu kadar kahır çekmesinin imkanı yok bence teşekkürler ChatGpt 💙

Gemini chat GPT ile kıyaslanamayacak kadar daha basit. Ne sorduysam Google gibi yanıt verdi. Bir de deneme sürümü diye yanıldım, Google Drive planımı Gemini + Google Drive olanla değiştirdim, tam net cevap da alamadım, galiba boşu boşuna ek para vermem gerekecek eski planım için. Ayrıca yıllık 2 TB 500 TL iken Gemini ile aynı paket aylık 700 TL civarı bir şeydi, çok saçma bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı