ChatGPT "Play Integrity verification failed" hatası

İşletim sistemi
Android

Birben

Hectopat
Makaleler
1
Mobilde ilk önce konuşma ekranında " our systems have detected unusual activity coming from your System. Please try again later." hatası verdi. Silip tekrar yüklendiğimde giriş yapamıyorum ve "Play Integrity verification failed" hatası çıkıyor. Bulunduğum ülkede yasaklı olduğu için VPN kullanmak zorunda kalıyorum. Önceden aynı VPN ile sorunsuz giriyordum. VPN'den ülkeyi değiştirdikten sonra da olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuza root/ROM işlemi yapıldı mı? VPN ile alakalı bir durum değil.

Ayrıca VPN internetinizi yavaşlatıyorsa Intra uygulamasını kullanın.

Telefonunuza root/ROM işlemi yapıldı mı? VPN ile alakalı bir durum değil.

Ayrıca VPN internetinizi yavaşlatıyorsa ıntra uygulamasını kullanın.

Hayır. ROM yapmadım. Telefonu geçen hafta aldım. Bir haftadır sorunsuz giriyordum ama dünden beri çalışmıyor. Adeta elim ayağım alınmış gibi hissettim. Diğer GPT uygulamaları işe yaramıyor. Deneyeceğim.

Telefon galiba Xiaomi?
Evet Xiaomi Redmi Note 13 Pro. Telefon rootsuz. Ne yaptıysam olmadı. Telefonu Çin'den aldım. Çin'de tüm Google servisleri hizmet dışı. Xiaomi'nin Çin'de satılan modeli olduğu için api'si bozuk olabilir ya da cihazın sistemindeki dosyaları eksik olabilir.

Web sayfasından ChatGPT'ye girdiğimde sorun olmuyor. Şimdilik böyle kullanıyorum.

Evet Xiaomi Redmi Note 13 Pro. Telefon rootsuz. Ne yaptıysam olmadı. Telefonu Çin'den aldım. Çin'de tüm Google servisleri hizmet dışı. Xiaomi'nin Çin'de satılan modeli olduğu için API'si bozuk olabilir ya da cihazın sistemindeki dosyaları eksik olabilir.

Web sayfasından ChatGPT'ye girdiğimde sorun olmuyor. Şimdilik böyle kullanıyorum.

Hocam bootloader kilidi açık mı? Genelde bu yüzden olur ama Çin cihazı olduğu için de olabilir. 1-2 hafta kadar önce Google A13 ve üzeri cihazlarda API'ye düzenleme getirdi artık kolay şekilde play sertifikası vs. alınamıyor o yüzden bu sorunlar yaşanmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı