ChatGPT Plus uzun metin hazırlıyor mu?

holden

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iş amaçlı bazı web sitelerimiz için aylık olarak ortalama 1000 kelimeden metin giriyoruz. Bazı metinler insan gerektirmeyecek türden basit türden içerikler. Bu kapsamda ChatGPT kullanmak istiyoruz. Ancak ücretli olan Plus sürümü tek seferde ne kadar uzunlukta içerik sağlıyor ve yazım hızı hızlı mı?
Ayrıca kullanımının bir sınırı var mı yoksa kelime sayısı olarak sınırsız kullanım yapabilir miyiz?

AIPRM adında bir chrome eklentisi var. O eklentiyi kur, SEO opitimize yazılar yazmak için özel modları var. Bunun yanında bildiğim kadarıyla durmaksızın yazı yazabiliyor. Eklenti chatgpt üzerinde çalışıyor.

Onun yerine OpenAI'ın API servisini kullanabilirsiniz, ChatGPT3.5 Turbo 16k, 16000 karaktere kadar destekliyor. Ben durbun.net'te GPT3.5 Turbo kullanıyorum gayet yeterli.

API ile aynı zamanda ChatGPT Plus'ın kullandığı GPT4 modeline de erişiminiz oluyor, sanırım en az 5$ yüklemek gerekliydi onun için tam hatırlamıyorum. Değişmiş de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…