ChatGPT Pro aylık 7,999,99 TL

Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
ChatGPT, Türkiye'deki kullanıcılar için sınırsız erişim hakkı sağlayan Pro üyeliğin fiyatını 7,999 TL olarak açıkladı. Türkiye'deki ChatGPT kullanıcıları, sınırsız erişim sağlayan Pro üyeliğini kullanmak isterse aylık 7,999 TL ödemesi gerekecek. Plus üyeliğinin fiyatı da 499,99 TL aylık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şaka gibi. Keyfim kaçtı gece gece. Neden böyle şeyler bir tek bizim ülkemizde böyle. Bu gün alacaktım eğitim için almadım şimdi bu parayı mı vereceğim yani. Kafayı yersin.

images (31).jpeg

ChatGPT, Türkiye'deki kullanıcılar için sınırsız erişim hakkı sağlayan Pro üyeliğin fiyatını 7,999 TL olarak açıkladı. Türkiye'deki ChatGPT kullanıcıları, sınırsız erişim sağlayan Pro üyeliğini kullanmak isterse aylık 7,999 TL ödemesi gerekecek. Plus üyeliğinin fiyatı da 499,99 TL aylık.

biz lamadan devam :d

Fiyatlandırma hatası yapmış olabilir mi? 799 TL yazmak yerine 1 tane daha 9 koymuş olabilir mi? Bu normal değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı